MAESTRALNO ODGLUMILA MUŠKARCA

IZGLEDA BOLJE NEGO IKADA, A PROSLAVILA SE U KULTNOM FLIMU "VIRDŽINA": Malo ko zna da je godinama u braku sa OVIM PEVAČEM

Čuvena "virdžina" je i dalje zanosna lepotica!

Vip priča
Autor:
IZGLEDA BOLJE NEGO IKADA, A PROSLAVILA SE U KULTNOM FLIMU "VIRDŽINA": Malo ko zna da je godinama u braku sa OVIM PEVAČEM
Kako sada izgleda čuvena Virdžina, Foto: Printscreen Youtube

Pelepa glumica Marta Keler javnost je zapazila nakon maestralno odigranog lika u filmu Srđana Karanovića "Virdžina" iz 1991. godine. Iako su je svi brzo zavoleli, nije se mnogo pojavljivala na televiziji, već se posvetila pozorištu.

U ostvarenju Karanovića uspela je da dočara jedan od najstarijih crnogorskih običaja. Naime, porodice bez muškog potomstva smatrane su ukletim i osuđenim na propast, a da bi se spasle jedno žensko dete su proglašavale „virdžinom“, tj. muškarcem, skrivajući istinu kao porodičnu tajnu.

Marta Keler, Virdžina
foto: Printscreen/YouTube/Virdžina

Ova plavokosa umetnica danas ima 45 godina i živi na relaciji Beograd - Pirot, kako je veoma angažovana u tamošnjem Narodnom pozorištu. A svojevremno smo imali priliku i da je gledamo u "Velikom bratu".

Malo ko zna da je Marta već godinama u braku sa proslavljenim muzičarem Zijom Valentinom sa kojim ima sina Gordana.

- Gordan je rođen malo ranije, ali vidim da je to sve sada u redu. Ma, šta su ljudi radili pre sto godina! Mali ima dva meseca i fino napreduje. Meni nije problem da noću ne spavam, nije mi problem da budem neispavana sutradan - istakla je Marta jednom prilikom nakon ostvarenja u najvažnijoj ulozi života i dodala:

- Srećna sam što imam godine koje imam i u kojima sam našla pravi trenutak da imam dete. Baš je pravi trenutak. Jer, rešeno mi je pitanje posla i karijere. Negde sam se ostvarila kao glumica, čvrsto stojim na nogama. Već četiri godine član sam Pirotskog narodnog pozorišta.

Marta je i dalje zanosna lepotica koja pleni svojom energijom gde god se pojavi, a godine su njenom slučaju samo broj.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs