DA LI BISTE JE PREPOZNALI?

PROSLAVILA SE KULTNOM ULOGOM VIRŽDINE: Danas je u skladnom braku sa poznatim pevačem, ima sina i izgledao ovako!(FOTO)

Da li biste danas prepoznali ovu glumicu?

Star look
21:35h Autor:
PROSLAVILA SE KULTNOM ULOGOM VIRŽDINE: Danas je u skladnom braku sa poznatim pevačem, ima sina i izgledao ovako!(FOTO)
Foto: Printscreen/YouTube/Virdžina

Glumica Marta Keler, publici najpoznatija kao "Virdžina" iz istoimenog filma, poslednjih godina povukla se iz javnosti. Posvetila se porodici, a već nekoliko godina živi na relaciji Beograd-Pirot, budući da je profesionalno angažovana u pirotskom Narodnom pozorištu.

Marta danas ima 45 godine, a sa dugogodišnjim partnerom, muzičarem Zijom Rizvanbegovićem, poznatijim kao Zijo Valentino, ima jedanestogodišnjeg sina Gordana.

– Gordan je rođen malo ranije, ali vidim da je to sve sada u redu. Ma, šta su ljudi radili pre sto godina! Mali ima dva meseca i fino napreduje. Meni nije problem da noću ne spavam, nije mi problem da budem neispavana sutradan. Srećna sam što imam godine koje imam i u kojima sam našla pravi trenutak da imam dete. Baš je pravi trenutak. Jer, rešeno mi je pitanje posla i karijere.

Negde sam se ostvarila kao glumica, čvrsto stojim na nogama. Već četiri godine član sam Pirotskog narodnog pozorišta – ispričala je Marta za "Puls" svojevremeno, nakon rođenja sina.

Glumica se oprobala i kao rijaliti učesnica u prvoj sezoni "VIP Velikog brata", nakon čega se vratila glumačkoj karijeri, a sa Zijom se upoznala u emisiji Lee Kiš.

– Upoznali smo se kod Lee Kiš u emisiji. E, sada je važno to što je mene Lea zvala i rekla da snima dve emisije, tako da mogu da biram u kojoj ću gostovati, i ja sam je pitala ko su sve gosti. Bio je to 21. januar, ja sam bila na nekom raspustu, nije bilo predstava… Kada mi je nabrajala goste, kako je izgovorila ime Zijo, ja sam samo rekla: „E, ja ću tu gde je Zijo gost!“ Ne znam, tako mi je došlo da kažem i to je bilo to. Kada sam ušla u studio, prišla sam Ziji i rekla mu: „Ja sam Marta i imam sve vaše ploče!“ - ispričala je ona jednom prilikom.

Kako je navela, ona i Zijo ne planiraju svadbu, a njihov naslednik nosi dva prezimena.

– Ma, ne, mi smo totalno van tih tradicionalnih stvari. Nismo nikada planirali svadbu. Nikada u svom životu sebe nisam zamišljala u beloj haljini, ovakvu, onakvu… Ne, nije nam to važno. Zato je naš Gordan ultramoderan tip, ima dva prezimena – Gordan Rizvanbegović Keler - rekla je Marta u pomenutom intervjuu za "Puls".

Kada je reč o angažmanu u pirotskom Narodnom pozorištu Marta je svojevremeno istakla da se tamo oseća kao kod kuće.

- Meni je tamo u Pirotu fantastično. Prihvatili su me i prigrlili kao svoju, stvarno. Nemam utisak da sam došla iz drugog grada. Kada boravim u Pirotu, ja sam kod porodice Manić, kod divnih ljudi, oni su stvarno fantastični. Ma svi su tamo super. Mi smo u pozorištu svi kao jedna familija. Nema sujete, nema ničeg lošeg - navela je ona.

Marta je pre nekoliko godina promenila imidž, pa je kratku crnu kosu zamenila dugom i plavom.

(Stil.kurir.rs/Pulsonline)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs