3 POZE KOJE MUŠKARCI NE PODNOSE, A NIKAD VAM TO NEĆE PRIZNATI: Da se oni pitaju, ovo bi trebalo zakonom zabraniti

Kad je reč o intimnim odnosima verovatno mislite da muškarcima prija baš svaka poza, ali istina je da oni ne podnose ove 3 poze

Ljubav
Autor:
3 POZE KOJE MUŠKARCI NE PODNOSE, A NIKAD VAM TO NEĆE PRIZNATI: Da se oni pitaju, ovo bi trebalo zakonom zabraniti
3 poze koje muškarci ne podnose, Foto: Shutterstock

Muškarci vam nikad neće priznati da ne vole ove 3 poze u se*su, jer ne žele da izgube imidž "mačo muškarca". Ako se oni pitaju, ove poze bi zabranili zakonom:

1. U kadi

Mnogi muškarci smatraju seks u kadi izuzetno neprijatnim. Za početak, tesno je, tvrdo i klizavo, ali ne tamo gde treba, jer voda baš i nije dobar lubrikant.

Ako previše uronite, udavićete se, a ako je “on” previsoko, neće ići sve baš kao što bi trebalo. Tuš kabina? Skoro isto, osim što još možete da proletite kroz staklo, piše Objektiv.

ljubavni par, par
foto: Shutterstock

2. Stojeći položaj

Ovu pozu najviše obožavaju ljubitelji filmova. Kada se u filmu želi da prikaže najstrastveniji seks, on je obavezno prisloni uz zid.

Mislimo da žene u tom slučaju nemaju puno prigovora, ova poza je zaista uzbudljiva, ali ona od muškaraca zahteva popriličnu fizičku spremnost.

Treba držati težinu partnerke snagom svojih mišića, a kako vreme prolazi to postaje sve teže i teže.

Ljubavni par
foto: Profimedia

3. Kašika poza

Ženama je možda teško da u to poveruju, jer je ova poza njima često vrlo draga baš zbog nežnosti koju donosi. Ipak, muškarci su malo manje sentimentalni prema njoj i ne vole je baš svi. Objašnjenje je jednostavno.

Znamo da su muškarci vizuelni tipovi i da uživaju u pogledu na partnerku (a i na svoje performanse), a u ovoj pozi ne može baš dobro da se vidi sve što bi trebalo.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs