NAKON RASKIDA S JELENOM TOMAŠEVIĆ OSVOJILA GA JE ONA: Bosiljčić je utehu našao u ZANOSNOJ PLAVUŠI kojoj je teško ODOLETI

Ivan Bosiljčić bio je u vezi sa atraktivnom balerinom, međutim, ubrzo je shvatio da njegovo srce pripada drugoj ženi.

Ljubav
Autor:
NAKON RASKIDA S JELENOM TOMAŠEVIĆ OSVOJILA GA JE ONA: Bosiljčić je utehu našao u ZANOSNOJ PLAVUŠI kojoj je teško ODOLETI
Ivan Bosiljčić bio je u vezi sa balerinom, Foto: Instagram / Ivanbosiljcicofficial

Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević u braku su više od deceniju, a takođe važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni. Tokom dugogodišnjeg braka, nisu ih pratili skandali, a danas je to zaista retkost.

Međutim, malo ko zna da su se ovo dvoje umetnika pre venčanja zabavljali godinu dana, raskinuli na neko vreme, a onda obnovili romansu jer su shvatili da su suđeni jedno drugom.

Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević
Ivan Bosiljčić i Jelena Tomaševićfoto: Kurir / Damir Dervišagić

Upravo tada, 2009. godine, pevačica je dobila od Sergeja Ćetkovića pesmu "Da mi je da mi se vrati moj dragi", te na početku nije želela da je prihvati. - "Neću ja da budem jadnica i da mu pevam da mi se vrati", rekla je Jelena tada, ali sudbina je za nju imala drugačije planove.

Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević
Ivan Bosiljčić i Jelena Tomaševićfoto: Kurir / Damir Dervišagić

Bosiljčić je tih godina važio za najpoželjnijeg muškarca, dok mu je serija "Ranjeni orao" donela veliku popularnost među ženama. Devojke su ga obožavale i u velikom broju dolazile u Pozorište na Terazijama da gledaju njegove predstave, a mnoge od njih imale su želju da upoznaju glumca.

Nakon raskida sa Jelenom, Ivan se upustio u drugu ljubavnu vezu sa mladom balerinom Lidijom Novaković. Spojio ih je mjuzikl "Cigani lete u nebo", a u kojem je Bosiljčić igrao glavnu uloghu, dok je Lidija bila deo baletske postavke.

Lidiji su lepota i fotogeničnpost donele i posao modela, a osim što se bavi baletom u Pozorištu na Terazijama, imala je angažmane i kao fotomodel.

Ivanova tadašnja izabranica, koja je navodno učestvovala na izboru za Mis Srbije, rodom je iz Pančeva, gde je završila osnovnu baletsku školu, a kasnije je profesionalno usavršavanje nastavila u Beogradu.

Međutim, njihova veza trajala je par meseci, nakon čega je glumac obnovio vezu sa Jelenom Tomašević. Upravo tada je i pesma "Da mi je da mi se vrati", ugledala svetlo dana. Par je 2011. godine stao na ludi kamen, a kruna njihovog braka jeste ćerkica Nina.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs