srećan i skladan par

TAJNA SKLADNOG BRAKA IVANA BOSILJČIĆA I JELENE TOMAŠEVIĆ: U njihovom odnosu nema mesta OVOME!

Glumac Ivan Bosiljčić i pevačica Jelena Tomašević imaju nekoliko tajni srećnog braka i ljubavi, a svako bi mogao da "ukrade" od njih savete za skladni odnos

Ljubav
Autor:
TAJNA SKLADNOG BRAKA IVANA BOSILJČIĆA I JELENE TOMAŠEVIĆ: U njihovom odnosu nema mesta OVOME!
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Jedan od najskladnijih poznatih domaćih parova svakako su pevačica Jelena Tomašević i glumac Ivan Bosiljčić.

Kruna njihove ljubavi je ćerka Nina, a tokom godina veze i braka uspevaju da izdrže sve prepreke, pa čak i ljubav na daljinu, piše Glossy.

Međutim, za njih dvoje nikad nije vezan nijedan skandal niti trač. Jelena i Ivan se ne pojavljuju toliko često zajedno; pevačica se ne eksponira prečesto, a glumac je često u inostranstvu zbog snimanja. Ipak, jedan detalj je zajednički svakoj njihovoj fotografiji.

Kad god se pojave u javnosti, oni su zagrljeni. Njih dvoje su se pojavili na dodeli nagrada GODUM 2021, Udruzenja muzicara džeza, zabavne i rok muzike Srbije, koja je održana u ustanovi kulture "Vuk". Na svakoj fotografiji je Ivan nežno grlio Jelenu, a oboje su bili nasmejani.

Jelena Tomašević, Ivan Bosiljčić
foto: Kurir / Damir Dervišagić

Još jedna njihova tajna leži u tome da nema mesta ljubomori u međusobnim odnosima.

― Brak je duhovni podvig i to je jedan zajednički rast. Supružnici rastu kao ljudi i kao emotivni partneri. Mi smo imali tu sreću da se nađemo na vreme i spoznamo da smo jedno za drugo ― ispričala je Jelena nedavno za Prvu.

― Mislim da je ljubomora jedna negativna emocija iako mnogi misle da je pokazatelj ljubavi ali kada volite nekoga treba da ga pustite da živi svoje snove život i posao. Imam sreću da me Ivan podržava i da imam slobodu da to radim tako sam i ja srećna kada su njegovi uspesi u pitanju ― istakla je pevačica.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs