melisa mekartii ben falkone

16 GODINA LJUBAVI, BEZ IJEDNOG SKANDALA: Ljubavna priča iz Holivuda koja daje nadu! (FOTO)

Melisa Mekarti i Ben Falkone zajedno su od 1998. godine, a par koji iza sebe nema niti jedan skandal još danas je zaljubljen do ušiju.

Ljubav i zavođenje
Autor:
16 GODINA LJUBAVI, BEZ IJEDNOG SKANDALA: Ljubavna priča iz Holivuda koja daje nadu! (FOTO)
MELISA MEKARTII BEN FALKONE, Foto: Profimedia

Slavna glumica Melisa Mekarti osvojila je srca publike početkom novog milenijuma ulogom Suki Sent Džejms u seriji Gilmor devojke, a njen suprug Ben Falkone osvojio je njeno srce nekoliko godina ranije. Mekarti je danas i dalje jedna od omiljenih glumica koja žari i pali Holivudom, a ono na čemu su mnogi zavidni je njena ljubavna priča s Benom.

Melisa i Ben su se upoznali dok su oboje odlazili na časove pisanja komedije u Los Anđelesu. Jednom je prilikom glumica priznala kako ju je osvojio na prvu, a bila je oduševljena njegovim smislom za humor. "Od tog smo trenutka postali prijatelji", priseća se Melisa. Zbližili su se dok su zajedno radili na jednom humorističnom komadu, a nije trebalo dugo da kliknu kao par.

MAJKA GA OSTAVILA KADA JE IMAO SAMO 8 GODINA, ZNAO JE DA SE NEĆE VRATITI: Detinjstvo Hju Džekmana je obeležio samo on!

Melisa Mekarti
foto: Profimedia

Pred kamerama su se zajedno pojavili upravo u seriji Gilmor devojke, a Ben je gostovao u trećoj sezoni popularne serije koja je njegovu suprugu vinula u zvezdana nebesa. Pred oltar su stali nakon sedam godina veze, u jesen 2005. godine. "Oboje nas je dodirnuo čarobni štapić, pravi smo sretnici što smo se sreli", ispričao je par nakon venčanja. U novembru 2007. potvrdili su medijima da čekaju svoje prvo dete, a Melisa je rodila Vivijan Falkone sleće godine. Drugu ćerku dobili su 2010. godine, samo četiri meseca pre nego što je Melisa počela da glumi u sitkomu "Mike & Molly".

Par je nastavio da sarađuje na brojnim projektima, a 2011. godine su se zajedno pojavili u hitu "Deveruše", u kojem su oboje glumili. Do 2014. godine su već imali sopstvenu produkcijsku kuću, a prvi projekat koji su producirali bio je film "On the Day".

ODRASLA UZ DALAJ LAMU, UDAVALA SE ZA MUŠKARCE KOJI SU JE TUKLI, MUŽ JE JAVNO PREVARIO: Bogatstvo joj nije donelo sreću!

Melisa Mekarti
foto: Profimedia

Tokom godina par je izazivao divljenje zbog svoje veze koju nikada nisu pratili skandali, a još danas ih mnogi nazivaju najslađim parom Holivuda. U međuvremenu je Melisa napisala i knjigu o vaspitanju njihovih ćerki, a glumili su i sami sebe u TV seriji "Nobodies". Pre nekoliko dana proslavili su 16. godišnjicu braka, a čini se kako će ovaj par zaista odoleti svim izazovima Holivudai dokazati da ljubav može da pobedi sve.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs