saznajte više

VIKTORIJU BEKAM POREDE SA KLOVNOM: Šta se desilo sa njom? (FOTO)

Gostovala je u emisiji "Good Morning America" i svojim izgledom i modnim izborom bila je predmet rasprava na društvenim mrežama.

Star look
Autor:
VIKTORIJU BEKAM POREDE SA KLOVNOM: Šta se desilo sa njom? (FOTO)
Viktorija Bekam, Foto: Profimedia

Viktorija Bekam, važi za osobu od stila, ali sudeći po kritikama koje je dobila sa Tvitera i ova modna ikona ume da omaši. Naime, nedavno je gostovala u emisiji "Good Morning America" i opredelila se za odevne komade koje potisuje ona sama, ali izbor boja je izgleda mnogima bio diskutabilan. Žute somot pantalone je uparila sa crvenim džemperom sa crnim rukavima, a od aksesoara je ponela zelenu tašnu. Jarke boje su dominirale studiom, a na mrežama su njen stajling uporedili sa masoktom Mekdonaldsa - klovnom.

Ovde se nije zaustavilo komenarisanje, jer su mnogi primetili da je nešto "radila sa usnama i obrazima" i te su se pitali "šta se dogodilo sa licem Viktorije Bekam".

PEVAČICA IMA 140 KILOGRAMA, ALI KOMPLEKSA NEMA: Obukla PROVIDNU haljinu i izašla pred fotografe! Nastao muk! (FOTO)

Viktorija Bekam
foto: Profimedia

Pevačica i dizajnerka u emisiji govorila i o svom 22 godine dugom braku sa Dejvidom Bekamom. "On je neverovatan otac i divan muž. Jako se zabavljamo i podržavamo jedno drugo u svemu što radimo. Radi se o zabavi i uživanju u društvu te osobe. Zaista volim da budem sa njim, što je dobro nakon svih ovih godina", rekala je.

Takođe, govorila je i o deci, kao i bjuti liniji i ponovnom okupljanju "Spice girls": "Uživala sam radeći na sceni, igrajući i pevajući, ali to vreme je iza mene", istakla je.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs