UGROŽENA ZBOG LEPOTE

LEPOTA JOJ JE DONELA SAMO PROBLEME: Zbog atraktivnog izgleda, NAJLEPŠU gimnastičarku POLICIJA mora da PRATI U STOPU

Najlepšu gimnastičarku, Oliviju Dan moraju da čuvaju telohranitelji budući da je ugrožena zbog atraktivnog izgleda.

Celebrities
17:41h Autor:
LEPOTA JOJ JE DONELA SAMO PROBLEME: Zbog atraktivnog izgleda, NAJLEPŠU gimnastičarku POLICIJA mora da PRATI U STOPU
Najlepšu gimnastičarku moraju da čuvaju telohranitelji, Foto: Printscreen Instagram/livvydunne

Mlada gimnastičarka Olivija Dan (20) postala je veoma popularna zahvaljujući atraktivnom izgledu. Međutim, lepota joj je donela samo probleme. Gimnastičarka je veoma aktivna na društvenim mrežama, gde je prikupila veliki broj pratilaca.

Međutim, novostečena slava i pažnja doveli su do toga da je morala da moli fanove da se obuzdaju nakon što je na prošlonedeljnom takmičenju izbilo nekoliko incidenata. Trener Džej Klark rekao je da će obezbeđenje sada putovati sa timom na takmičenja do kraja sezone, piše Dejli mejl.

Budući da je mlada gimnastičarka napravila pometnju svojim izgledom, što je uticalo na funkcionisanje celog tima, morale su biti preduzete stroge mere koje se tiču bezbednosti.

Dakle, zvaničnici su bili primorani da pomere autobus gimnastičarskog tima kako bi ih izbegli fanovi, dok je policija bila stacionirana ispred kako bi pomogla sportistkinjama da se spasu.

"Uvek ću ceniti i voleti vašu podršku, ali ako dođete na takmičenje, želim da vas zamolim da poštujete druge gimnastičare i gimnastičku zajednicu jer mi samo radimo svoj posao.", rekla je ona.

Olivija je postala veoma poznata, uticajna i obožavana gimnastičarka, a ovim sportom počela je da se bavi sa 3 godine. Danas zarađuje oko 2 miliona dolara, dok joj dobar deo novca stiže od unosnih sponzorskih ugovora.

Svojim provokativnim izdanjem na društvenim mrežama izazvala je lavinu reakcija, a takođe se napravila i polemika oko toga.

Njena majka, Ketrin Dan, se osvrnula na glasine da "način na koji se Livi oblači" znači da "zaslužuje" da je njeni fanovi tretiraju s nepoštovanjem, prenosi Dejli mejl.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs