ŽENA JE NAŠEG PEVAČA PREVARILA SA NJEGOVIM NAJVEĆIM SUPARNIKOM: A onda se i od njega razvela jer "novac joj je bio sve"

Publika često ima iskrivljenu sliku o tuđoj sreći pa se kao šok doživljava svaki razvod slavnih parova, tako je bilo i u ovih pet slučajeva

Ljubav
09:34h Autor:
ŽENA JE NAŠEG PEVAČA PREVARILA SA NJEGOVIM NAJVEĆIM SUPARNIKOM: A onda se i od njega razvela jer "novac joj je bio sve"
Najskandalozniji razvodi u Srbiji i regionu, Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Većina ljudi ima sklonost ka razmišljanju da je kod "komšije trava uvek zelenija" ili da neko drugi ima više sreće u braku od nas. A kada slavni parovi objave razvod, publika mahom ostane šokirana. Tako je bilo i ovaj put:

Razvod glumačkog para Jelene Perčin i Momčila Otaševića iznenadio je njihove fanove budući da su bili jedan od najskladnijih parova u regionu, ali nisu jedini kojima se to dogodilo.Iako su tek nekoliko mesici ranije u intervjuu za Story porekli glasine o bračnoj krizi, a u retkim prilikama kad su govorili jedno o drugom, uvek su isticali samo najbolje, nažalost se pokazalo da su glasine istinite te da su njih dvoje ipak odlučili krenuti svatko svojim putem. Momčilo je utehu, navodno, pronašao u kolegici Ani Uršuli Najev.

Momčilo Otašević, Ana Uršula Najev
foto: ATA Images / Antonio Ahel, Printscreen/ instagram

Miroljub Aranđelović Kemiš i Vesna Zmijanac

Vesna i Kemiš bili su u braku osamdesetih godina. Svojevremeno, Vesna je izjavila kako je to bio lep period u njenom životu, ali nije mogao biti perspektivan. Kemiš je u otvorenom pismu izjavio kako mu je Vesna bila neverna, pa naveo da joj je u prevari društvo pravio njegov tadašnji prijatelj i kolega Dragan Stojković Bosanac ali i još nekoliko avantura koje je pevačica imala dok je bila u braku s njim. Kasnije je Kemiš rekao kako je posle nekoliko dana od razvoda došao u njihov zajednički stan kako bi pokupio ostatak svojih stvari, i da je u stanu sa Vesnom već bio drugi čovek, piše Scena.story.hr

Aca Lukas i Sonja Vuksanović

Brak koji je trajao sedam godina i uvek bio pod budnim okom javnosti je brak Sonje i Lukasa. Pevač je pre nje imao dva braka, a Sonja jedan i to s Acinim kolegom Željkom Šašićem koji je u tim godinama, dok je ljubav između ovo dvoje golupčića cvetala, snimio pesmu upravo posvećenu Sonji. Za razvod ovog braka bilo je mnogo spekulacija. Od toga da pevač vara suprugu na svakom ćošku i da ona ne može podneti njegove poroke, do toga da upravo ona vara njega. Njihov razvod su svi mediji ispratili. Kada su izašli iz sudnice tog dana Lukas je izjavio da je bilo kao na pijaci, jer joj je samo novac važan, a Sonja po izlasku iz sudnice je izjavila da ide da proslavi. Da tu strasti nikad nisu prestale govori i to da svako toliko u medijima dođe informacija kako su njih dvoje zajedno. I ako su razvedeni oni i dalje idu na odmore zajedno, jer kako oni kažu moraju zbog kćerke.

Aca Lukas, Sonja Vuksanović
foto: Kurir / Damir Dervišagić

Danijela Martinović i Petar Grašo

Ogroman šok za hrvatsku javnost bila je vest da je jedan od najdugotrajnijih estradnih parova, Petar Grašo i Danijela Martinović, odlučio okončati svoju vezu koja je trajala gotovo četvrt veka.

Ljubav koju su mnogi smatrali najčvršćom na estradi započela je davne 2005. kad se par upoznao na Dori, a vezu, koju su dugo skrivali od javnosti, tvrdeći da je među njima samo prijateljstvo, započeli su dve godine kasnije.

O svojoj su intimi retko govorili, vezu su oboje nastojali držati podalje od očiju javnosti. Gradili su svatko svoju karijeru, a zajedničke obožavatelje počastili su tek ponekim zajedničkim nastupom. Osim toga, za njih se nikad nisu vezali nikakve afere niti skandali.

Ni jedno od njih nije davalo nikakve izjave, niti se potrudilo javnosti objasniti razloge za raskid, a u medije su dospeli tek komentari onih koji su tvrdili da znaju poneke detalje. Grašo se nedugo nakon prekida venčao s Hanom Huljić s kojom je dobio ćerku Albu.

Petar Grašo
foto: ATA Images / Antonio Ahel

Severina i Igor Kojić

Još jedan svima drag par bili su Severina i Igor Kojić čiji je razvod započeo tiho, a kad je konačno javno potvrdila da je njen brak gotov, Severina je to komentirala samo jednom.

Njih dvoje upoznali su se u februaru 2015. na njenom koncertu u Beogradu, a vezu su potvrdili tek nekoliko meseci kasnije. Nisu skrivali da su ludo zaljubljeni, a ni najmanje im nije smetala ni razlika od 15 godina.

Mnoge je iznenadila vest da su se Severina i Igor odlučili venčati nakon tek nekoliko meseci poznanstva. U brak su stupili već krajem maja iste godine u istarskim Balama.

Severina, Igor Kojić
foto: Instagram / Severina

Usledila su još dva venčanja, jedno nekoliko meseci kasnije u Beogradu nakon čega je usledila velika proslava, a treće venčanje su ‘obavili’ u Zanzibaru 2016.

Igor joj je pružao ogromnu podršku i u borbi za njenog sina Aleksandra kojeg je dobila u vezi s Milanom Popovićem s kojim se već godinama spori oko starateljstva.

I kad se činilo da je pevačica napokon našla savršenog partnera, počele su curiti glasine o bračnim problemima i razvodu. Sumnje su počele nakon što su oboje viđeni bez venčanog prstena, a prestali su se pratiti i na Instagramu te obrisali sve zajedničke fotografije.

Medijska nagađanja su dugo ignorirali, a službena potvrda razvoda stigla je tek godinu dana kasnije.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs