27 godina nije malo

NAKON TAJNOG VENČANJA SA 14 GODINA MLAĐOM, KUM PETRA GRAŠA PROGOVORIO O PEVAČEVOJ BIVŠOJ: Evo šta misli o Danijeli!

Bura o raskidu Petra Graše i Danijele Martinović, a zatim i venčanju hrvatskog pevača sa Hanom Huljić, ćerkom Tončija Huljića se ne stišava.

Celebrities
Autor:
NAKON TAJNOG VENČANJA SA 14 GODINA MLAĐOM, KUM PETRA GRAŠA PROGOVORIO O PEVAČEVOJ BIVŠOJ: Evo šta misli o Danijeli!
Foto: ATA Images

Bivši par Danijela Martinović i Petar Grašo raskinuli su 27 godina dugu vezu, a ubrzo nakon toga pevač je uplovio u vezu, pa i u brak sa 14 godina mlađom Hanom Huljić, sa kojom čeka i dete.

Posle kraha ljubavi za koju su svi mislili da će se završiti venčanjem, Danijela je nastavila dalje i posvetila se karijeri, pa je za 8. mart održala veliki koncert u Zagrebu.

Danijela Martinović
foto: ATAImages

Koncertu je prisustvovao i venčani kum njenog bivšeg, jedan od najboljih šefova kuhinje u čitavom regionu, Tomaž Kavčić, koji je stigao iz Slovenije specijalno za ovu priliku.

"Došao sam samo zbog koncerta, da, uvek moramo podržati te bitne trenutke, ovo je bio velik trenutak", ispričao je Tomaž za hrvatski InMagazin.

"27 godina stvarno nije kratki vek, ali kao da sam je upoznao juče. Danijela je uvek ista, takva kakva je na odru je i u privatnom životu, otvorena, slatka i duhovita", dodao je.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs