PREMIJERA DOKUMENTARCA

FATALNA PLAVUŠA BILA U BRAKU 12 DANA A BIVŠI JOJ U TESTAMENTU DAO 10 MILIONA $: Sad je sve oduvala izgledom u 55. GODINI

Pamela Anderson osvežila je svoj kultni izgled u crvenoj haljini na blistavoj premijeri svog dokumentarnog filma u Los Anđelesu!

Celebrities
12:45h Autor:
FATALNA PLAVUŠA BILA U BRAKU 12 DANA A BIVŠI JOJ U TESTAMENTU DAO 10 MILIONA $: Sad je sve oduvala izgledom u 55. GODINI
Najpoznatija plavuša imala je brak od 12 dana, razvela se i dobila 10 miliona dolara, Foto: ABACA / Abaca Press / Profimedia

Pamela Anderson "plavokosa bomba", kako su je prozvali u svetskim medijima, blistala je na crvenom tepihu povodom premijere svog dokumentarnog filma "Pamela: Ljubavna priča u Los Anđelesu". Pojavila se u društvu sinova i Brendon Tomas (26) i Dilan Li (25), koje je dobila u braku sa Tomijem Lijem (60).

Pamela Anderson
foto: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Superzvezda je za ovu priliku odabrala dugu crvenu haljinu, koja je pratila liniju njenog prezgodnog tela. U takvom izdanju neodoljivo je podsećala na čuveni lik iz TV serije "Čuvari plaže" zbog kojeg je dobila i epitet fatalne plavuše. Ceo stajling je upotpunila prepoznatljivom frizurom i blagom šminkom, kao i upadljivim srebrnim minđušama, a osmeh sa lica nije skidala.

1 / 5 Foto: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

U jednom od intervjua uoči dokumentarca, Pamela je priznala da je u legendarnoj seriji „Čuvari plaže“ zarađivala samo 1500 dolara po epizodi, a do kraja pete sezone ta cifra se popela na vrtoglavih 300.000 dolara po epizodi!

Odmah posle te vesti oglasio se i Džon Piters, bivši Pamelin muž sa kojim je bila svega 12 dana u braku tokom 2020. godine. Naime, on je otkrio da je već u testamentu ostavio glumici 10 miliona dolara.

Džon Peters
foto: Profimedia

- Uvek ću voleti Pamelu. Štaviše, ostavio sam joj u testamentu 10 miliona dolara. Ona to i ne zna. Niko to ne zna. Govorim ovo prvi put vama. Verovatno ne bi trebao ni govoriti. To je samo za nju, bez obzira da li joj treba ili ne - rekao je za Variety.

Buran ljubavni život najpoznatije plavuše

Pamela se udavala pet puta i to prvi put 1995. godine. Sa prvim suprugom Tomijem Lijem dobila je dva sina, ali je ljubav doživela krah nakon tri godine bračnog života.

Pamela Anderson i Tomi Li
foto: Profimedia

Potom se Pamela udaje muzičara Kida Roka s kojim je prošla traumatično iskustvo gubitka bebe 2006. godine, a on je nedugo nakon toga zatražio razvod. Već 2007. se venčala za proslavljenog igrača pokera Rika Solomona, od kojeg se rastala za manje od godinu dana, a glumica i pokeraš ponovno su se venčali i 2014. godine, no rastali su se u jednako kratkom periodu. Da se nisu dobro slagali govori i činjenica da je ova dama tražila zabranu prilaska.

Zatim je prošlo par godina dok opet nije odlučila da stane na ludi kamen 2021. Sudbonosno "da" tada je izgovorila svom telohranitelju Denu Hristu, ali i ta romansa je potrajala samo 13 meseci. Poslednji ljubavni brodolom je doživela sa Džonom Pitersom, koji je još uvek, čini se, nije preboleo.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs