šok!

BEN AFLEK KONAČNO POKAZAO KAKO SE ZAISTA SLAŽE SA VERENIKOM BIVŠE ŽENE: Mnoge je držao u zabludi, 1 slika sve razotkrila

Ben Aflek se našao na istom mestu sa Dženifer Garner, sa kojom ima troje dece, kao i da njenim novim partnerom Džonom Milerom, a njihovo ponašanje će vas iznenaditi!

Celebrities
16:26h Autor:
BEN AFLEK KONAČNO POKAZAO KAKO SE ZAISTA SLAŽE SA VERENIKOM BIVŠE ŽENE: Mnoge je držao u zabludi, 1 slika sve razotkrila
Kako se Ben Aflek slaže sa verenikom bivše žene?, Foto: Profimedia

Ben Aflek uslikan je kako čeka bivšu ženu ispred njene kuće u Los Anđelesu, a mnogima je privukao pažnju glumčev šiorki osmeh kada je ugledao dugogodišnjeg partnera Dženifer Garner, sa kojim se i srdačno pozdravio. Odmah je krenulo da se spekuliše u medijima iz kog razloga je sa njima izuzetno raspoložen, dok je u društvu sadašnje supruge Dženifer Lopez često smrknut.

Ben Aflek, Džon Miler
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Naime, u odličnoj atmosferi je razgovarao sa preduzetnikom Džonom Milerom, dok je čekao da se pojavi glumica, a potom su svo troje ušli zajedno u njenu kuću.

Ben Aflek, Džon Miler
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

A samo pre nedelju dana su Dženifer Garner i Dženifer Lopez zajedno slavile rođendan Benove i Dženiferine ćerke Serafine u Los Anđelesu, a ovo je prvi put da su svi na istom mestu otkako su glumac i latino diva rekli "da".

Na fotografijama koje su brzo preplavile društvene mreže, može se primetiti da nijedna nije bila oduševljena susretom, ali su se trudile da sve odrade sa poštovanjem zbog mališana.

Dženifer Lopez, Ben Aflek
foto: Profimedia

Iako obe ističu da među njima nema "zle krvi'" , bliski izvori tvrde da glumica nikad nije oprostila pevačici što je stala na Benovu kada ju je javno ponizio.

Šta se zapravo desilo?

Ben je 2021. godine dao sramotni intervju u kojem je optužio Dženifer Garner da je bila razlog što je pio, dok mu je upravo ona bila glavni oslonac i podrška u teškoj borbi portiv alkohola. Sa druge strane, Aflek je tvrdio da je sve izvučeno iz konteksta. Mada, procenite sami da li je baš tako.

Dženifer Garner
foto: GilbertFlores@Broadimage / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

- Definitivno bih i dalje pio da sam ostao u braku. Ona je jedan od razloga zašto sam počeo piti, jer sam se osećao zarobljeno. Bili smo u braku koji nije uspeo, to se događa. Volim je i poštujem, ali nisam želeo das ostanem u braku. Pokušavali smo uvek iznova, uglavnom zbog dece. Mislio sam - ne mogu sve ovo ostaviti zbog dece, ali nisam srećan, šta da radim? I onda bih popio celu flašu viskija i zaspao na kauču - glasila je sporna izjava Bena Afleka.

Inače, Garner je romansu sa Milerom započela samo mesec dana nakon razvoda od holivudskog zavodnika 2018. Šuška se i da su se verili, ali je dobro poznato da svoju privatnost čuvaju od očiju javnosti maksimalno, te se retko pojavljuju negde zajedno.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs