PAMELA ANDERSON U PLEJBOJ VILI UHVATILA SLAVNOG GLUMCA U TROJCI: "Pogledali smo se, pomogla sam mu da završi posao"

Pamela Anderson u svojim memoarima opisala je kako je slavnog glumca uhvatila u trojci na zabavi u Plejboj vili.

Celebrities
22:21h Autor:
PAMELA ANDERSON U PLEJBOJ VILI UHVATILA SLAVNOG GLUMCA U TROJCI: "Pogledali smo se, pomogla sam mu da završi posao"
Pamela Anderson uhvatila slavnog glumca u trojci, Foto: Laurence Cottrell / Shutterstock Editorial / Profimedia

U svojim nadolazećim memoarima, “Love, Pamela”, Pamela Anderson je otkrila da je jednom svedočila kako glumac Džek Nikolson "ima trojku" u Plejboj vili, piše NY Post.

- Svi su se kikotali i ljubili uza zid, klizeći jedno preko drugog. Prošla sam pored ogledala i nagla se nad lavaboom da popravim sjaj za usne - napisala je 55-godišnjakinja u svojoj knjizi.

- Pokušavala sam da ne gledam, ali nisam uspela da izbegnem njegov pogled koji sam uhvatila u odrazu. Pretpostavljam da mu je to pomoglo "da obavi posao", jer je ispustio smešan zvuk, nasmešio se i rekao: "Hvala, draga".

Anderson se prisetila tog događaja u ekskluzivnom intervjuu za Variety, koji je objavio detalje iz njenih memoara. Popularna Pamela je naglasila da je "Plejboj vila bila mesto potpune slobode".

Džek Nikoslon je bio čest gost Plejboj vile
Džek Nikoslon je bio čest gost Plejboj vile foto: Profimedia

- Vila je bila puna umetnika, filantropa, intelektualaca, lepih žena...Biti tamo je bilo i te kakvo iskustvo - napomenula je.

Naime, Anderson je otkrila brojne holivudske tajne pri pisanju svoje knjige, a naglasila je nedavno da joj je Tim Alen jednom brzinski pokazao svoje međunožje dok su zajedno snimali "Home Improvement".

- Prvog dana snimanja izašla sam iz svoje garderobe, a Tim je bio u hodniku u ogrtaču. Otvorio je svoj ogrtač i brzo mi pokazao šta ima ispod - prisetila se Pamela.

Pamela je otkrila mnoge nepoznate detalje iz Holivuda
Pamela je otkrila mnoge nepoznate detalje iz Holivuda foto: Profimedia

- Rekao je da je to jedino pošteno, jer je i on mene video golu. Tada smo bili kvit. Neugodno sam se nasmejala i produžila dalje - rekla je.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs