SAZNAJTE VIŠE

DA LI JE PAMELA ANDERSON OVIM POTEZOM POSTALA INSPIRACIJA SVIM ŽENAMA: "To je bila tragedija posle koje sam rekla ne"

Glumica Pamela Anderson nedavno je prisustvovala Nedelji mode u Parizu, a javnost je bila šokirana činjenicom da se zvezda serije "Čuvari plaže" pojavila na modnoj reviji modne kuće Vivijen Vestvud - BEZ ŠMINKE.

Lepi & Zdravi
Autor:
DA LI JE PAMELA ANDERSON OVIM POTEZOM POSTALA INSPIRACIJA SVIM ŽENAMA: "To je bila tragedija posle koje sam rekla ne"
Foto: Reynaud Julien/APS-Medias/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Kada se Pamela Anderson pojavila na elegantnom događaju na Nedelji mode u Parizu obučenau vintidž kaput i šešir svoje pokojne drugarice i modne dizajnerke Vivijen Vestvud bez trunke šminke i kosom koju se samo ostavila prirodno da se osuši, fotografi i paparaci su je napali sa svih strana jer takav stav je nešto na šta bi se retko ko usudio, a kamoli žena koja je devedesetih važila za najvećeg seks simbola.

1 / 12 Foto: Profimedia

Pamela je onda dala magazinu Vog da uđe u njenu hotelsku sobu pre samog odlaska na modnu reviju, pa su se svi začudili kako jedna zvezda poput nje sve radi sama i nema svog takozvani "glam tim".

"Ovih dana (u ovim godinama) ne treba raditi ništa. Ustanem i sve što se događa na licu se događa. Sve počiva u prihvatanju sebe. Ovo je poglavlje mog života u kojem pokušavam da se osnažim, rekla je iskreno Pamela i oduševila javnost novim, svežim pristupom koji osnažuje žene više nego bilo koja garderoba ili skupa šminka.

Pamela Anderson
foto: Berzane Nasser/ABACA / Abaca Press / Profimedia

"Nekada zna da bude teško, naročito kada sebe treba da uverite da ste dobro i da ste sebi dovoljni i lepi. Jurcanje za mladošću je nedostižno. Nikada nećete vratiti vreme, prema tome, uživajte u onome što imate sada", rekla je ona.

Pamela je u jednom intervjuu već objasnila zašto je prestala da se šminka. Njen odnos prema lepoti i proizvodima za negu znatno se promenio nakon smrti njene šminkerke Aleksis Vogel, koja je preminula od raka dojke 2019. godine.

Pamela Anderson
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

"Ona je bila najbolja. Kada je otišla, shvatila sam da je najbolje za mene da se ne šminkam. Bez šminke se osećam slobodno i pomalo kao buntovnica. Primetila sam da mnogo ljudi sve više se fokusira na šminku i tehnike, a ja trenutno radim sve suprotno od toga. Svi mi izgledamo pomalo smešno kada ostarimo. Nekada se smejem kad se pogledam u ogledalo jer pomislim – vauuu ovo mi se dešava", rekla je Pamela Anderson.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs