pogledajte

OD NJUJORKA DO PARIZA: Olivija Palermo je bila kraljica Nedelje mode, a ovo su njeni favoriti za JESEN

Ova moderna ikona stila već se godinama nalazi na svim mogućim listama najbolje stilizovanih žena sveta. Ona obožava boje, dezene i ne plaši se da spoji nespojivo. Odabrali smo za vas njene poslednje tri kombinacije - a svaka je, verujte nam - savršenstvo.

Moda
Autor:
OD NJUJORKA DO PARIZA: Olivija Palermo je bila kraljica Nedelje mode, a ovo su njeni favoriti za JESEN
Olivija Palermo, Foto: Profimedia

Za Nedelju mode u Njujorku, Londonu , Milanu i Parizu Olivija Palermo se ove godine dobro pripremila.

Iako već više od petnaest godina posećuje modne revije najprestižnijih modnih kuća, Olivija i dalje uspeva da nas oduševi svojim nesvakidašnjim odevnim kombinacijama, a sa poslednje Nedelje mode dala nam je uvid u sezonu jesen-zima i time nam dala domaći zadatak kako se nose komadi koji su trenutno u trendu ali i oni koji nikada neće izaći iz mode.

1. ZELENO ODELO

Iako su odela u modi, pa oduvek, ali posebno poslednjih nekoliko godina, Olivija se ipak odlučila na ono koje prati savršeno liniju tela i to u petrolej zelenoj boji. Ceo stajlling je začinila parom avijatorskih sunčanih naočara kao i braon cvetom koji je stavila oko vrata koji nas neodoljivo podseća na stil Keri Bredšo.

Olivija Palermo
foto: ABACA / Abaca Press / Profimedia

2. SPORTSKI STIL

Iako je obukla suknju, ovaj stajling Olivije Palermo definitvno se nalazi u kategoriji - sportski stil. Suknja dubokog struka u maslinasto zelenoj boji, i jakna koja podseća na duks su definitvno neobičan spoj. Kada svemu tome dodamo kožne čizme u zmijskom dezenu jasno nam je da je ovu kombinaciju osmislila upravo ona.

Olivija Palermo
foto: ABACA / Abaca Press / Profimedia

3. VOLANI

Iako se mnoge žene ne usuđuju da nose ovaj tip bluze, to je definitvno greška. Ona savršeno ide i na pantalone, kao i na suknje, a posebno dobro ide na farmerice ravnog kroja. Olivija je preko ove prelepe bluze ogrmula crni kaput, dok je dole obukla suknju u istom dezenu bluze - svetlo bež, a celom stajlingu dala ono nešto, mrežastim čarapama i parom Prada mokasina.

Olivija Palermo
foto: Riccardo Giordano / ipa-agency.n / PA Images / Profimedia

4. KOŽNA SUKNJA

Suknja midi dužine pa još od crne kože je definitvno jedan od komada koji se može nositi na milion načina. Olivija ju je ovoga puta spojila sa prelepom belom košuljom.

Olivija Palermo
foto: Agostino Fabio / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

5. GO STOMAK

Iako nismo verovali da će i Olivija krenuti ovim putem, istina je da je ona grudanjak iskombinovala mnogo bolje od svih.

Olivija Palermo
foto: Tim Regas / MEGA / The Mega Agency / Profimedia UČITAVANJE...

6. SATEN

Od glave do pete u jednoj boji, pa još u ovoj rđe je definitivno nešto što svaka žena može da izvede i to u svojoj omiljenoj boji. Naočare iste boje i žute sandale kao detalj koji ceo ovaj miran spoj čini prosto drugačijim.

Olivija Palermo
foto: Tom Nicholson / Shutterstock Editorial / Profimedia

7. HALJINA

Olivija je oduvek volela da nosi haljine. Sada se pojavila u interesantnoj nijani zelene sa leptir rukavima, a ceo look je podigla čizmama od zmijske kože i interesantnim detaljima poput klač torbe i naočara.

Olivija Palermo
foto: MCC / Spread Pictures / Profimedia

8. CRVENO

Savršem crveni komplet veoma ženstvenog kroja Olivija je ukombinovala sa čizmama na pertlanje.

Olivija Palermo
foto: JM HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia

9. KARIRANO

Haljina ženstvenog kroja u materijalu od tvida i karo dezenu kao osnova njenog istančanog ukusa.

Olivija Palermo
foto: Tim Regas / MEGA / The Mega Agency / Profimedia in lump sum up to 1/4 1200 x 1800px IMMEDIATELY

Koja kombinacija vam se najviše dopala?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs