PROGLŠENA JE ZA MIS UNIVERZUMA ALI I NJENE SLIKE SE PEGLAJU I TO OZBILJNO: Na mrežama je jedno, a stvarnost je drugačija

ŠR’Boni Gabrijel postala je nova Mis Univerzuma, ali nažalost ni njene fotografije ne mogu da prođu bez fotošopa i filtera.

Celebrities
12:16h Autor:
PROGLŠENA JE ZA MIS UNIVERZUMA ALI I NJENE SLIKE SE PEGLAJU I TO OZBILJNO: Na mrežama je jedno, a stvarnost je drugačija
Fotografije Mis Univerzuma su fotošopirane, Foto: IMOTHY A. CLARY / AFP / Profimedia

U Nju Orleansu je pre dva dana izabrana 71. Mis Univerzuma, a pobednica takmičenja dolazi iz SAD. Prekrasna R’Boni Gabrijel je ponela laskavu titulu.

28- godišnja R’Boni Garbijel je na dva načina ispisala istoriju, prvo jer je prva Filipinka u poslednjih 60 godina koja je pobedila na prestižnom izboru lepote, a drugo jer je nastarija misica ikada proglašena.

R’Boni Gabrijel je ponela laskavu titulu Mis Univerzuma
R’Boni Gabrijel je ponela laskavu titulu Mis Univerzuma foto: Emily Kask / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ipak, čini se da ni njena lepota nije dovoljna po današnjim standardima, pa se njene fotografije na društvenim mrežema fotošopiraju i dorađuju.

Na zvaničnom profilu misstxusa nalaze se brojne fotografije ove misice koja je pre krune Mis univerzuma bila proglašena za najlepšu Amerikanku pa otuda i njene slike na ovoj stranici.

Prilikom gostovanja u emisiji "Dobro jutro, amerika" R’Boni su paparaci uslikali ispred studija, a publika je tom prilikom imala prilike da je vidi bez dodatih filtera i fotošopa. Njena lepota bila je očigledna, ali su slike daleko drugačije od onih koje se plasiraju na Instagramu.

Misica bez fotošopai filtera
Misica bez fotošopai filtera foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Društvene mreže su izgleda toliko uzele maha da ni zvanično najlepša devojka u univerzumu ne može da prođe bez obrade i očigledno se veštački izgled stavlja ispred prirodnog.

1 / 8 Foto: Printscreen/instagram/rbonneynola

Tome u prilog govore i snimci na kojima na pomenutoj stranici možemo videti R’Boni bez šminke, ali se ni jednog momenta njeno lice ne prikazuje u krupnom kadru.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs