GOVORILI SU DA JE RUŽNA, DEBELA SESTRA: Smršala je 30 kg, ali i dalje se blamira fotošopom - SUŽAVA STRUK i KRIVI ZID

Kloi Kardašijan nedavno se ponovo našla na meti kritika nakon objave poslednje fotografije, koju je očito fotošopirala, ali reklo bi se bezuspešno

Celebrities
Autor:
GOVORILI SU DA JE RUŽNA, DEBELA SESTRA: Smršala je 30 kg, ali i dalje se blamira fotošopom - SUŽAVA STRUK i KRIVI ZID
Kloi kardašijan prozivaju zbog fotošopa, Foto: Profimedia

Kloi Kardašijan nedavno se ponovo se našla na meti kritika i ismevanja nakon svoje poslednje objave na svom Instagram profilu.

Kloi je objavila fotografiju na kojoj pozira na fotelji, a u fokus je njena bujna zadnjica, ali pratioci su brzo primetili da je najomraženija članica klana Kardašijan i te kako stanjila struk u fotošopu te je njena objava poprimila sasvim drugi smisao.

Da je fotošop pošao po zlu, shvatila je i ona sama kada je uvidela da su joj struk i ruka bili nerealno tanki, ali i da se zid iza nje malo iskrivio, a Kloi je s Instagrama vrlo brzo fotografiju i obrisala.

Kloi Kardašijan
foto: Profimedia

Međutim, poznato je kako sve što jednom objavite ostaje u bespućima interneta, pa nije dugo trebalo da se fotografija proširi društvenim mrežama i da krene lavina komentara.

Kloi Kardašijan ne odustaje od fotošopa
Kloi Kardašijan ne odustaje od fotošopafoto: Profimedia

Kardašijanki ovo nije prvi put da joj fotošop nije uspeo, ali ona iz toga očigledno nije mnogo naučila.

Inače, Kloi je svojom dijetom uspela da dovede telo do savršenstva, pa je mnoge iznenadilo zašto i dalje ima potrebu da koriguje fotografije.

Najružnija i najdeblja sestra

Kako je sama rekla, Kloi je sebe dugo doživljavala kao "ružno pače" popularne porodice, a i sama je pričala kako se naslušala komentara da je ona najružnija i najdeblja sestra.

Kim Kardašijan, Kloi Kardašijan, Kortni Kardašijan, Kris Džener, Brus Džener
foto: Profimedia

Sve to uticalo je i te kako na njeno samopouzdanje i psihu, te se godinama unazad podvgravala raznim operacijama, a slike koje je objavljivala na mrežama uglavnom je obrađivala do neprepoznatljivosti, zbog čega se često našla i na meti negativnih komentara.

"Istina je da je pritisak, stalni pritisak i očekivanje da mi ceo život bude savršen previše da se time bavim. "Kloi je debela sestra. Kloi je ružna sestra. Njen otac sigurno nije bio njen pravi otac jer izgleda tako drugačije. Jedini način na koji je mogla izgubiti toliko kilograma bila je operacija." Da li da idem dalje?", napisala je tada između ostalog Kardašijanka.

Kako je figuru dovela u red nakon što je smršala 30 kilograma, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

1 / 21 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs