NIKO NE ZNA GORE DA IZABERE MUŠKARCE OD NJE: Nije je prevario samo onaj koji nije hteo-"Užasno je što joj se ovo dešava"

Svetom je odzvonila vest da Kloi Kardašijan čeka svoje drugo dete sa serijskim preljubnikom Tristanom Tompsonom, a sada o tome ima nešto da kaže i njen bivši suprug Lamar Odom

Ljubav
Autor:
NIKO NE ZNA GORE DA IZABERE MUŠKARCE OD NJE: Nije je prevario samo onaj koji nije hteo-"Užasno je što joj se ovo dešava"
Foto: Profimedia

Kloi Kardašijan je odlučila da proširi porodicu: zatražila je spermu od bivšeg dečka, našla surogat majku i sada očekuje drugo dete.

Sve to ne bi bilo toliko čudno da Kloi opet nije ušla u proces roditeljstva sa Tristanom koji je Kloi prevario javno, bezbroj puta. Najsvežija je vest da je odbio da prizna dete sa trenerom Marlin Nikols, sve dok nije stigao DNK koji je potvrdio da je on otac.

Naravno da je to bio samo jedan u nizu skandala koje je Tristan priredio Kloi. Setite se samo da ju je prevario javno u momentu dok se ona rađala njihovo prvo dete. Ali izgleda da Kloi ima jaku želju da zasnuje porodicu upravo sa njim.

Kloi Kardašijan, Tristan Tompson
foto: Profimedia

"Ponekad je jednostavno tužno kada stvarno želiš da nešto uspe. Kloi je vrlo otvorena u vezi s činjenicom da zna da je njen život javan i da je to izbor koji je napravila - ali svejedno, jednostavno je teško da joj se sve ovo događa u pred svima", rekao je jedan prijatelj porodice Kardašijan.

A sada se o toj temi oglasio i Kloin bivši suprug, nekadašnji košarkaš Lamar Odom, za kojeg se udala 2009. godine nakon samo jednog meseca veze. Njihov je odnos punio medijske stupce, naravno, najviše zbog Lamarovog ekscesnog ponašanja, a sve je kulminiralo u jesen 2015. godine kada su ga pronašli onesvešćenog u bordelu u Nevadi nakon čega je pretrpeo nekoliko srčanih i moždanih udara kao posledica višednevne konzumacije kokaina i Viagre.

Kloi je ostala uz njega tokom oporavka i rehabilitacije, ali zatražila je razvod godinu dana kasnije.

"Kada daš bračne zavete pred Bogom, očekuje se da ih poštuješ, što ja nisam učinio. Zašto sam ikada mislio da se mogu izvući s time?", ispričao je jednom Odom dodavši kako je verovao da je Kloi ona prava te da mu nedostaje baš kao i njena porodica.

A iako nema nikakvog prava da komentariše njen život, s obzirom koliko joj je uništio život, sada je ipak komentarisao njen odnos sa Tristanom.

"Šta mislite o tome što će Kloi dobiti drugo dete sa Tristanom?", upitao ga je novinar.

"Mislite da li će biti zajedno? Uhvatila ga je u prevari i opet će dobiti još jedno dete sa njim? Mogla je i na mene vikati zbog toga," rekao je Lamar.

Lamar Odom
foto: AP / Mark J Terrill

Inače, Lamar je svojevremeno i javno priznao brojne afere kao i da je praktikovao nezaštićeni seks s pet do šest žena nedeljno. Također, nije krio ni kako je svoje indiskrecije platio iz vlastitog džepa, misleći na mnogo abortusa. U svojoj je knjizi autobiografskog sadržaja 'Darkness to Light: A Memoir' izjavio kako su mu trebale žene kako bi pobegao do stvarnosti, kao utešni mehanizam koji je na kraju imao svoju cenu.

Tvrdio je kako je pokušavao ispuniti prazninu koju je ostavila smrt njegove majke Keti kada je imao samo 12 godina. "Koristio sam seks kako bih nadoknadio manjak ljubavi, kako bih se osećao ispunjeno. Želeo sam biti voljen, ali nikako nisam tu ljubav uspeo pronaći", izjavio je jednom.

1 / 9 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs