POGLEDAJTE

KLOI KARDAŠIJAN PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON ŠTO JE MUŽ PREVARIO: Svima je za oko zapao ovaj detalj! (FOTO)

Buran period je iza nje

Star look
Autor:
KLOI KARDAŠIJAN PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON ŠTO JE MUŽ PREVARIO: Svima je za oko zapao ovaj detalj! (FOTO)
Foto: Profimedia

Kloi Kardašijan se poslednjih nedelja kloni fotografa, ali su oni ipak uspeli da je "uhvate" dok je šetala sa ćerkom, Tru koju je dobila Tristanom Tompsonom.

Njihova veza bila je i više nego turbulentna, Tristaan ju je u nekoliko navrata varao, a nedavno je saznala i da je dobio dete sa fitnes manekenkom Marli Nikols.

37-godišnja Kloi vidno je i mršavija nego ranije, a mnogi su primetili da je od njenih oblina ostala samo senka. Neni fanovi tvrde kako je sve posledica stresa koji je doživela u poslednjih nekoliko meseci.

Tristan se inače javno izvinio Kloi zbog prevare, a svemu je doprinio test očinstva koji je pokazao da je Marli Nikols ostala trudna dok je on još bio u vezi sa slavnom Kardašijankom.

"Ne zaslužuješ bol i poniženje koje sam ti priuštio. Ne zaslužuješ način na koji sam se odnosio prema tebi poslednjih godina. Moja dela definitivno ne pokazuju ono što mislim o tebi. Neverovatno te volim i poštujem, iako to sigurno ne misliš sada", napisao je.

Kloi Kardašijan
foto: Profimedia

Podsetimo, Tristan je varao Kloi i za vreme trudnoće. Košarkaš je viđen s nekoliko misterioznih žena u intimnom druženju, a u 2019. uhvaćen je kako ljubi Džordan Vuds , najbolju prijateljicu Kloine sestre Kajli Džener i ubrzo nakon toga su prekinuli. Ona je pre nekoliko meseci ponovno odlučila da mu da šansu, ali svemu je došao kraj nakon što su Tompsona paparaci ponovo uhvatili kako ulazi u sobu jedne vile u Los Angelesu s tri devojke.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs