ovo sigurno niste znali

SRPSKI ZET BIO JE PRVA LJUBAV DŽESIKE ALBE: Njeni roditelji su se protivili vezi, a onda je on poludeo za OVOM Srpkinjom

Slavna glumica Džesika Alba danas je u srećnom braku i majka je troje dece, a kada je imala samo 18 godina ljubila je jednog kolegu koji je kasnije stao na ludi kamen sa Srpkinjom.

Ljubav
10:17h Autor:
SRPSKI ZET BIO JE PRVA LJUBAV DŽESIKE ALBE: Njeni roditelji su se protivili vezi, a onda je on poludeo za OVOM Srpkinjom
Ko je bio prva ljubav Džesike Albe?, Foto: Profimedia

Holivudska glumica Džesika Alba (41) je u skladnom 14- godišnjem braku sa producentom Kešom Vorenom sa kojim ima tri ćerke Hejz, Honor i Hejven.

Ali, malo ko se seća da je slavna glumica imala veoma burnu romansu sa kolegom, 12 godina starijim glumcem Majklom Vederlijem. Džesika je tada imala 18 godina.

Razliku u godinama mnogi su kritikovali, a sa njome se nisu mirili ni roditelji popularne glumice koju su odgajali u strogom katoličkom duhu te joj zabranjivali da ima intimne odnose pre braka.

Majkl Vederli i Džesika Alba
foto: Profimedia

Ljubav se rodila na snimanju serije "Dark Angels", a u vezi su bili do 2003. godine. Zanimljivo je da je Vederli 2009. oženio 15 godina mlađu srpsku doktorku Bojanu Janković i par je dobio ćerku Patrisiju i sina Majkla. Tako je poznati glumac postao srpski zet.

Inače, Bojana se 1993. godine, kada je imala 13 godina, preselila u Kanadu, gde je završila medicinu i pronašla ljubav svog života.

Sudbonosni susret sa Majklom dogodio se 2007. godine u Vankuveru na koncertu Stinga. Bojana je svojevremeno opisala kako je na ovom događaju uživala sa drugaricama, kada im je grupa mladića ponudila piće koje su u prvi mah odbile, ali momci nisu odustajali.

- Tada nam je prišao Majkl pretvarajući se da nas poznaje, govoreći mi: "Draga, žao mi je što kasnim. Morao sam da završim neke poslove. Zatim se okrenuo mladićima, mahnuo im i rekao: „Ja sam Majkl, drago mi je. Želite li da nam se pridružite".

Majkl Vederli
foto: Profimedia

Oni su nas odmah ostavili na miru. Ustao je rekavši da je obavio svoj posao i otišao. Vratio se kasnije, naravno. Imali smo prekrasan razgovor. Budući da nemam naviku da gledam televiziju, nisam imala pojma da je glumac dok mi nije rekao. Međutim, moja praktična priroda mi nije dopuštala da razmišljam o romantičnoj budućnosti, jer što ja, student medicine iz Srbije u Kanadi, imam zajedničko s američkim glumcem u Holivudu? - ispričala je Bojana u razgovoru za "Politiku".

Svetski mediji su spekulisali da je par imao problem da održi vezu s obzirom da nisu boravili u istoj zemlji - Bojana je tada živela i radila u Kanadi, a Majkl u Los Anđelesu.

Danas žive na Menhetnu, a Bojana se uprkos karijeri svog supruga i dalje aktivno bavi medicinom.

"Radim kao lekar opšte prakse, generalne interne i integrativne medicine. Osnovala sam svoju praksu u aprilu, posle dugogodišnjeg rada u medicinskim grupama.

Pogledajte u našoj galeriji još fotografija Majkla i Bojane:

1 / 7 Foto: Profimedia

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs