marko vuleta

10 GODINA BILA U OZBILJNOJ VEZI, A ONDA JE SRELA NJEGA: Kako izgleda muž Ivane Vulete za kojeg se udala u tajnosti

Naša najbolja atletičarka Ivana Vuleta osvojila je sedmo mesto na Svetskom prvenstvu u Oregonu. Dok svi pišu o kontroverznom prestupu, mi vam pokazujemo kako izgleda muškarac koji je osvojio njeno srce.

Ljubav
Autor:
10 GODINA BILA U OZBILJNOJ VEZI, A ONDA JE SRELA NJEGA: Kako izgleda muž Ivane Vulete za kojeg se udala u tajnosti
Ko je muž Ivane Vulete?, Foto: Profimedia

Naša najbolja atletičarka Ivana Vuleta (32), devojačko Španović ostala je bez medalje u finalu Svetskog prvenstva u disciplini skoka u dalj u Oregonu, osvojivši sedmo mesto sa skokom od 6,84 metra. Međutim velika prašina se podigla zbog trećeg skoka naše atletičarke, kada je njen skok poništen zbog navodnog prestupa.

Dok na internetu pišu da je pokradena, mi ćemo se pozabaviti Ivaninim ljubavnim životom i pokazati vam kako izgleda muškarac koji je najveća podrška i oslonac naše "kraljice atletike".

Ivana se prošle godine udala za svog višegodišnjeg partnera fitnes instruktora i nutricionistu Marka Vuletu. Tada je da podsetimo pod novim prezimenom Vuleta osvojila zlato na Svetskog prvenstvu u Beogradu.

Ljubavna priča Ivane i Marka počela je nakon kraha Ivanine desetogodišnje veze sa bivšim dečkom Vladimirom Kumrićem.

Krajem 2019. godine Ivana je potvrdila da je ušla u vezu sa Vuletom.

- Ne volim previše da pričam o dešavanjima van staze, ali da, desila se nova ljubav. Ona je lepa stvar koja je obeležila kraj ove godine, i zbog koje u 2020. ulazim srećna. Marko nije iz sveta atletike, ali ne manjka razumevanja s njegove strane, uz njegovu podršku sam emotivno ispunjena, a kada je tako, uz naporan rad i malo sportske sreće, mogu najbolje da skočim — rekla je Ivana tada za "Srpski telegraf".

Ubrzo nakon što su uplovili u romansu započeli su zajednički život u Ivaninoj kući na obali Dunava u Novom Sadu.

Nakon dve godine veze, usledilo je tajno venčanje, a ceremonija venčanja održana je na ranču u Umčarima nadomak Beograda. Bajkovitoj ceremoniji na otvorenom prisustvovali su samo najuži članovi porodice uz najbliže saradnike.

Iako su mediji prvobitno preneli da će Ivana sudbonosni "da" izgovoriti u Ujedinjenim Arapskim Emiratima to se ipak nije dogodilo, te su mladenci zakupili pomenuti velelepni ranč.

Svoju ljubav ozvaničili su u bajkovitom ambijentu, a Ivana je Marku priredila iznenađenje na ceremoniji kada se pojavio i zapevao Sergej Ćetković.

"Cela ideja je krenula kada sam zaprošena uz Sergejevu pesmu i izneđenje sam radila Marku iza leđa, a kada je Sergej pristajao bila sam van sebe i samo sam razmišljala da Marko ne provali", rekla je Ivana nedavno u emisiji "Sve u svemu" kod voditeljke Marije Kilibarde.

Ovaj par uživa u zajedničkim putovanjima, a Marko je čak i trenirao sa Ivanom dok se ona pripremala za velika takmičenja i tako joj je davao dodatnu motivaciju.

U našoj galeriji pogledajte zajedničke fotografije Ivane i Marka:

1 / 7 Foto: PrintscreenInstagram/ivanaspanovic

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs