noletov ljubavni život

SVE ŽENE SA KOJIMA SU POVEZIVALI NOVAKA: Bivša za noć zaradi 30.000 evra, a zbog JEDNE se pisalo da je pred razvodom

Ljubavni život Novaka Đokovića oduvek je privlačio pažnju javnosti. Iako je u skladnom braku sa Jelenom, mediji su više puta Noleta dovodili u vezu sa nekim poznatim ženama, kako srpskim tako i inostranim.

Ljubav
Autor:
SVE ŽENE SA KOJIMA SU POVEZIVALI NOVAKA: Bivša za noć zaradi 30.000 evra, a zbog JEDNE se pisalo da je pred razvodom
Sve žene Novaka Đokovića, Foto: Profimedia

Najbolji srpski teniser Novak Đoković proslavili su pre nekoliko dana osam godina braka u kojem imaju sina Stefana i ćerku Taru.

Njihova ljubavna priča počela je davne 2005. godine kada su oboje bili tinejdžeri. Međutim, javnosti su poznate i devojke sa kojima su ga povezivali.

Lidija Popović

Pre nego što je upoznao i zavoleo svoju suprugu Jelenu, Novak Đoković je bio u vezi sa uspešnim DJ Lidijom Popović, koju su neretko nazivali srpskom Džej Lo.

Čuvena Lejdi Di je zvanično najbolji DJ u Srbiji i kako su pisali mediji, navodno za nastupe uzima 30.000 evra za noć.

Lidija se u jednom intervju podsetila romanse sa najboljim srpskim teniserom.

"Novak je predivan u svakom smislu te reči. To što smo mi imali ostaje u dalekoj prošlosti, a ja o njemu imam samo reči hvale", rekla je svojevremeno i nastavila:

"Za vreme naše veze uvek je bio pažljiv i nasmejan, ali to je bilo kada nije imao obaveze kao što ima danas. Sada nosi veliki teret na leđima kao slavni muškarac u svetu sporta. Naravno da Nole nije papučar… Novak je društven i džentlmenski nastrojen dečko, takvog ga se bar ja sećam“, rekla je Lidija.

Kako je izjavila, njima su se putevi raziščli i nisu ostali u kontaktu.

" Svako ima svoju karijeru, non-stop smo na nogama, ali se svakako rado setim tog perioda, volim da pamtim lepe stvari", rekla je Lidija.

Šuškalo se da su se više puta "sreli" i nakon raskida.

Lerin Franko

Davne 2009. Noleta su povezivali sa zgodnom bacačicom koplja Lerin Franko iz Paragvaja. Ali, Novak je to demantovao.

Na konferenciji za novinare na US Openu pokušao je da zaustavi priče o romansi sa olimpijskom takmičarkom koje su se javile jer su u isto vreme bili u Njujorku.

„Da, čuo sam da je to bila glavna tema u novinama, a čuo sam da su to čak i prikazali na TV-u pre dva dana kada sam igrao svoj prvi meč, tako da to poričem. Nema nikakve romanse među nama. Novine verovatno pokušavaju da naprave još jedan skandal od toga, znate. Još jedna romansa.To je deo mog života i moram to da prihvatim. Nas dvoje se znamo, to je istina, upoznali smo se, a onda je ona došla da gleda moje mečeve, ali nema tu ništa više od prijateljstva“, rekao je Nole jednom prilikom novinarima.

Nataša Bekvalac

Prošlo je više od deset godina od glasina o tajanstvenom odnosu pop pevačice Nataše Bekvalac i Novaka Đokovića, a svi navodi potekli su nakon što su viđeni zajedno na istim mestima i u Srbiji i u inostranstvu.

Medijima je posebno interesantno bilo to što su jednog leta oboje bili u isto vreme na Ibici.

Bekvalčeva je viđena i na njegovim turnirima, pričalo se da se redovno čuju i tajno viđaju godinama, ali sve je ostalo na nivou trača. Nataša je svojevremeno progovorila na tu temu i otkrila istinu.

- Ta tema da je mene Đoković muvao je u jednom periodu veoma intrigirala javnost, ali je i njemu i meni izuzetno štetila. Nema tu šta da se priča, pošto je sve namešteno. Apsolutno nema mesta za bilo kakvu priču o tome. I sada ova priča da se pokrene, štetila bi svima. Stvarno nema veze s istinom. Svi me poznajete i znate da uvek pričam kako jeste, ma šta da je u pitanju, ali ovde nema mesta za priču, rekla sam sve", rekla je Nataša jednom za Srpski telegraf.

Nina Seničar

Navodi da je Nole imao romansu sa jednom od najlepših Srpkinja, Ninom Seničar bili su aktuelni pre nego što je upoznao svoju suprugu.

Naš najbolji teniser i voditeljka i manekenka Nina Seničar znali su se godinama, čak su se jednom prilikom pojavile i zajedničke fotografije iz Dubaija, ali ništa od tih glasina nikad nije bilo potvrđeno.

Ipak, pričalo se da je jedan njihov susret u Beogradu prilično uznemirio Jelenu koja je tada bila sa decom u Monaku.

Loren Von Der Pul

Pre tačno deceniju navodna veza Novaka Đokovića odjeknula je u svetskim medijima. U pitanju je tada bila kuvarica Loren Von Der Pul koja se proslavila radeći sa slavnim teniserkama sestrama Serenom i Venus Vilijams.

Preko njih je svojevremeno i upoznala Novaka 2012. u Pertu, u Australiji.

On se tim povodom nije mnogo izjašnjavao u javnosti, ali je u tom periodu jasno stavio do znanja ko je njegova ljubav, i to povodom treće godišnjice braka sa suprugom Jelenom. Na društvenim mrežama postavio je njihovu zajedničku fotografiju uz dirljiv opis.

„Srećna godišnjica braka mojoj srodnoj duši. Zahvalan sam ti što postojiš u mom životu jer uz tebe i tvoju ljubav uspevam da budem svesniji onoga što negujemo i onoga za šta je vredno boriti se. Zahvalan sam ti što si posvećena majka, velika podrška i oslonac svima koji su u tvojoj blizini. Volim te iz sveg srca.“

Dipika Padukon

U martu 2016. godine, britanski mediji pisali su o navodnoj aferi Novaka Đokovića sa indijskom glumicom Dipikom Padukone, koja je najplaćenija glumica Bolivuda.

Njih dvoje su čak, u nekoliko navrata uslikani zajedno, a ona je često navijala za njega na tribinama.

Inače, slično je govorila i nakon što se viđala sa Rodžerom Federerom i Rafaelom Nadalom.

Dipika Padukon
foto: Profimedia

Celu priču oko njih dvoje je dodatno začinila njegova bivša Lidija Popović, koja je rekla kako bi on bio srećniji sa Dipikom.

Padukoneova i Novak sreli su se prvi put krajem 2014. godine na IPTL turniru, a mnogi su komentarisali sa su između njih odmah sevnule varnice. Kasnije su izvori bliski glumici i nekadašnjoj badminton igračici tvrdili da je odmah počelo i intimnije druženje.

Ova veoma neposredna dama, već naredne godine opet je dovedena vezu s Novakom, posle polufinala Vimbldona. Fotografi su je snimili kako je čekala Novaka ispred svlačionice da mu čestita plasman u finale. Međutim, tada je naletela na Jelenu, s kojom je potom "ćaskala".

Dipika Padukon
foto: Profimedia

Potom su 2016. godine "uhvaćeni na delu! Đoković je te godine učešće na Indijan Velsu iskoristio da uživo isprati košarkaški meč NBA lige Los Anđeles Lejkers - Orlando Medžik, a posle utakmice Noleta i Dipiku je privatni vozač na zadnjem sedištu automobila odvezao u jedan od najpoznatijih restorana u Kaliforniji. Američki mediji nisu znali ko je Dipika.

Uopšte nisu znali koliko je ona, zapravo, popularna u Aziji! U prvi mah izvestili su kako je Đoković proveo intimno veče sa nepoznatom atraktivnom crnkom i objavili njene fotografije.

Dipika Padukon
foto: Profimedia

Kada im je postalo jasno ko je, novinari su napravili "haos"! Tada je Jeleni Đoković pukao film, a njhov brak je prvi put bio krizi!

Ipak, ispostavlja se da su Dipika i Novak samo prijatelji, a da se ona pritom druži i sa Jelenom, s kojom se zbližila od finala Vimbldona 2015.godine.

- Novak me očarao na prvi pogled! Znam da je zauzet čovek, ima i decu, ali vreme provedeno sa njim nikad neću zaboraviti. Bio je šarmantan, ljubazan i izuzetno duhovit. Kad to spojite sa samopouzdanjem čoveka koji je najbolji na svetu u onome čime se bavi, jasno vam je zašto nijedna žena ne može da mu odoli. Nikad nisam srela nikog ko mu je sličan! Nole će zato zauvek ostati moja najveća ljubav - rekla je Dipika.

Marija Karan

Novaka su letos povezivali i sa srpskom glumicom Marijom Karan. Naime, domaći mediji su pisali kako je Marija zavodila najboljeg sportistu svih vremena na koncertu Dina Merlina u Crnoj Gori.

Ovi navodi naterali su i njegovu suprugu Jelenu sa kojom je Novak bio u društvu na koncertu da demantuje javno, iako joj to do sada nije bila praksa.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs