Lubin praznike proveo u Beogradu

MARIJA KARAN IZ RAZVODA IZAŠLA BOGATIJA ZA LUKSUZNU VILU: Bivši par se ponaša kao da ništa nije bilo!

Ko god ih je sreo ovih dana u prestonici Srbije, rekao bi da je među njima sve kao i pre

Šuška se
Autor:
MARIJA KARAN IZ RAZVODA IZAŠLA BOGATIJA ZA LUKSUZNU VILU: Bivši par se ponaša kao da ništa nije bilo!
Foto: Profimedia

Razvod Marije Karan prava je enigma. Sve glasnija govorkanja da je ljubavi sa američkim agentom i producentom Džoelom Lubinom došao kraj zvanično su potvrđena početkom godine, međutim, svako ko ih je ovih dana sreo kako sa sinom Markom Leom šetaju Beogradom reći će da su slika srećne porodice.

Obilazili su muzeje, prisustvovali koncertu Filharmonije, proslavili Uskrs...

Marija i Džoel venčali su se u crkvi Ružici u maju 2014, u krugu porodice i najbližih prijatelja, među kojima se izdvajao britanski superstar Rejf Fajns, kome je pripala čast da kumuje. Idiličan dom stvorili su u Los Anđelesu, u kući na Sanset strip bulevaru, koju su kupili od Džejsona Stejtama.

Mada nije uspela da postane deo američkih blokbastera, srpska glumica našla je svoje mesto među holivudskom elitom. Zahvaljujući Džoelovoj profesiji, sa brojnim filmskim zvezdama postali su kućni prijatelji, a često smo ih viđali i na crvenom tepihu mondenskih festivala.

Posle šest godina ljubavi, u Beogradu su potpisali papire za razvod. Luksuzna kuća, koju američki mediji procenjuju na višemilionski iznos, po rečima upućenih, posle rastanka pripala je Mariji, koja će u njoj nastaviti da živi sa sinom. A nema sumnje da će u nju često navraćati i Džoel.

Nekadašnji supružnici ostali su u sjajnim odnosima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs