OTKRILA DETALJE

LEPA BRENA OPISALA SUSRET SA MADONOM U MONTE KARLU: Slatka je, međutim nisam je OVAKO zamišljala!

Naša najveća muzička zvezda progovorila o tri decenije dugom braku sa Bobom Živojinovićem i kako je pandemija uticala na njihov odnos

Celebrities
Autor:
Foto: Kurir/ZoranaJevtić/Profimedia

Folk diva Lepa Brena je u skladnom braku sa suprugom Bobom Živojinovićem tri decenije, a proteklih meseci svaki slobodan trenutak koriste da se relaksiraju na putovanjima.

 

"Boba i ja smo na neki način svetski putnici i nas nikada ne drži mesto. Volimo da putujemo, svuda da budemo, ali ne i da ostajemo previše dugo. Nas dvoje gde god da odemo posle izvesnog vremena, jedva čekamo da promenimo sredinu. Stalno smo u akciji što zbog posla, što privatno, ali uvek spajamo lepo i korisno - rekla je pevačica u intervju za "Alo".

Lepa Brena, Boba Živojinović
foto: Vladimir Šporčić

Zatim se osvrnula na svoj odnos sa Bobom nakon 30 godina braka.

 

"Mi smo godinama postali sve kompatibilniji, tolerantniji i razumniji jedno prema drugom. Nas dvoje smo trideset godina u braku i ne verujem da smo ikada proveli više od petnaest dana, a da smo bukvalno zajedno. I kada je nastala jedna ovakva situacija u kojoj smo se našli, ne samo mi, već čitav svet, proradi vam još više razum. Boba i ja smo shvatili da nam je fantastično kada smo zajedno i da ne treba da se plašimo da provodimo vreme jedno sa drugim, zato što smo naučili da međusobno ugađamo i pre svega, shvatili smo da smo partneri u poslu i dobri prijatelji u privatnom životu - istakla je ona.

 

Nedavno se pisalo da joj je komšinica u Monte Karlu Madona, a sada je Brena opisala kako je izgledao susret sa slavnom pevačicom.


"Srela sam je u liftu. Ona je slatka, međutim, mnogo je sitnija nego što sam je ja zamišljala. Sva je u mišićima. S druge strane, lepo je kada sretnete nekog ko je toliko svoj život posvetio profesionalizmu i na kraju svojoj deci. Osetite to zadovoljstvo da vidite nekoga ko je ustao jako rano da ispija prvu kafu, pa posle toga sa svojim telohraniteljima odlazi na trening i jutarnje trčanje", rekla je Brena.

Madona
foto: Profimedia

Ddala je da zbog trenutne situacije sa pandemijom korona virusa njena deca "ne luduju mnogo", te da je samim tim i ona mirnija.

 

"Od kako je nastala ova pandemija, ja sam se malo odmorila. Više se ne pale automobili, nema putovanja, jurnjave... Znam kada će doći kući, uvek se jave, ne postoje žurke, tako da sam zaista bila mirna celu ovu godinu",  iskrena je Brena, koja je dodala i da joj nedostaju nastupi i publika:

 

"Iskreno da vam kažem, vama to izgleda verovatno obično i jednostavno, međutim kada neko posle četrdeset godina karijere prvi put godinu dana odlazi u krevet pre ponoći, kada se budi u zoru svež i odmoran, ja moram da kažem da je mene ova situacija resetovala. Do sada nikada nisam imala neki plan kada je ishrana u pitanju, ali sam sada počela da vodim računa. Počela sam da vežbam. Ipak uželela sam se publike i to je ono što mi sada trenutno najviše nedostaje.

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs