čestitamo

O GALA VENČANJU IZ SNOVA NINE SENIČAR DUGO ĆE SE PRIČATI: Ko je muškarac koji je zarobio njeno srce

Jedna od najlepših Srpkinja Nina Seničar stala na ludi kamen sa američkim glumcem Džejom Elisom.

Celebrities
Autor:
O GALA VENČANJU IZ SNOVA NINE SENIČAR DUGO ĆE SE PRIČATI: Ko je muškarac koji je zarobio njeno srce
Ko je muškarac za koga se udala Nina Seničar?, Foto: Profimedia

Srpska voditeljka, manekenka i glumica Nina Seničar (36) udala se za dugogodišnjeg partnera američkog glumca Džeja Elisa (40) sa kojim ima trogodišnju ćerkicu Noru Grejs, a svadbena ceremonija održana je u čuvenom zamku "Villa Mangiacane" u italijanskoj pokrajini Toskana.

- O venčanju nisu želeli da pričaju u javnosti pre nego što je održano. Izbor je pao na današnji dan, a poslužilo ih je vreme, pa su sve vreme uživali na otvorenom po prelepom, sunčanom danu. Na venčanje nimalo nisu štedeli - kazao je izvor blizak ovom paru za Blic.

- Da budem iskrena, što sam starija, nostalgija me sve više muči. Kada sam živela u Italiji, dolazila sam baš retko, a sad kada živim na drugom kraju sveta, u Srbiju dolazim na svaka dva meseca - kroz osmeh je nedavno rekla Nina i dodala:

- Želeli su da baš sve bude kao iz bajke, a organizacija je koštala čitavo bogatstvo. Na meniju je bilo delikatesa i pića sa svih strana sveta, dok je Nina nedavno imala devojačko veče, na kom je okupila sve prijateljice. Teško im je bilo da sve drže u tajnosti, al' se sav trud oko svadbe i te kako isplatio - dodaje izvor.

Da podsetimo, planovi za glamurozno venčanje u Toskani 2020. godine, pali su u senku, zbog pandemije korona virusa. Sada su se konačno ostvarili uslovi da jedna od najlepših Srpkinja izgovori sudbonosno "da".

Ko je Džej Elis?

Vendel Ramon Elis Mlađi rođen je 27. decembra 1981. godine u Samteru, u Južnoj Karolini, od oca koji je radio za Američko ratno vazduhoplovstvo i majke Pola Brajant Elis, izvršne direktorke finansija.

Džon Elis je sin jedinac ovog para. Pohađao je u 12 škola za 13 godina, pre nego što je upisao Univerzitet Konkordija u Oregonu, gde je igrao košarku.

Američki glumac je zvezda novog akcionog filma "Top Gun: Maverick", a znamo ga i kao šarmantnog dečka Ise Rej iz serije "Insecure". Glumio je i u "Uvodu u anatomiju 211. "Mornaričkim istražiteljima, u "Sobi za bekstvo", "Filmu 43"...

- Tokom života naučio sam da nikada ne bi trebalo biti sebičan. Kada pored sebe imam zadovoljnu ženu i ja sam zadovoljan. U dvadesetim godinama muškarci samo pokušavaju da ženama skinu gaćice. Ali onda dođe trenutak kada shvatiš "O, bože. Ukoliko oboje ovome pristupimo sa emocijama, doživljaj će postati potpuno drugačiji - rekao je svojevremeno Elis.

1 / 5 Foto: Profimedia

Duhoviti glumac je za strane medije otkrio i škakljive momente iz svog života, a priznao je i kada je izgubio nevinost.

- Ne bih promenio baš ništa kada je gubljenje moje nevinosti u pitanju. Svi bismo mi želeli da je to iskustvo potrajalo malo duže, ali kada znam da je ta devojka u to vreme za mene bila prava, kao i ja za nju, ne postoji ništa zbog čega bih se sada kajao. Desilo se još u srednjoj školi, na jednoj od ludih žurki koje u tim godinama nismo propuštali - iskren je bio Džon Elis.

O ljubavi sa glumem, govorila je Nina svojevremeno za medije.

- Mnogo mi znači njegova podrška. Zaista nisam želela da se opet zabavljam sa glumcem i u početku sam bila protiv toga, ali sam se onda uverila kako veza između dva glumca u stvari može da opstane i da sve zavisi od komunikacije i međusobne podrške – rekla je jednom za magazin Hello.

Džon Elis kupio je nedavno kuću u samom srcu Holivuda, koja vredi 4,5 milona dolara! Velelepno izdanje ovog para smešteno je u zajednici Spaulding Square, u Los Anđelesu, a vila je izgrađena 1919. godine.

1 / 4 Foto: Profimedia

Elis je zapravo kupio renovirani dom u američkom stilu Foursquare, u holivudskom istorijskom naselju, a dogovor o kupovini postignut je van tržišta.

Kuća, takođe, potpada pod Milsov zakon što znači da vlasnici kuća mogu dobiti smanjeni porez na imovinu u zamenu za restauraciju i očuvanje istorijskih struktura.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs