IVANA I MARKO VULETA ŽIVE U RAJU, IMAJU POGLED OD MILION DOLARA: Šampionka je pokazala šta radi u slobodno vreme

Ivana Vuleta smatra da je za uspeh u sportu bitan psihički mir, ali i način ishrane.

Lepi & Zdravi
19:08h Autor:
IVANA I MARKO VULETA ŽIVE U RAJU, IMAJU POGLED OD MILION DOLARA: Šampionka je pokazala šta radi u slobodno vreme
Kako se hrani Ivana Vuleta?, Foto: Printscreen/Instagram

Ivana Vuleta ne prestaje da niže uspehe u svetu atletike, po ko zna koji put se okitila zlatnom medaljom, a njeni rezultati su impresionirali ceo svet. Osim na poslovnom planu, i na privatnom joj cvetaju ruže, te uživa u braku sa Markom Vuletom. Kako joj se suprug nutricionista, sjajno se nadopunjuju, a neretko ističe da joj njegovi saveti i te kako pomažu da bude u što boljoj formi.

Slobodno vreme provode u prelepoj kuća s pogledom na Petrovaradinsku tvrđavu smeštena je pored samog Dunava, ima bazen i visoke kaskadne zidove koji je čuvaju od znatiželjnih pogleda.

Iz savremeno opremljene teretane, u kojoj Ivana vredno trenira, puca pogled na reku. Veliko dvorište puno je zelenila, u skladu sa zdravim načinom života zgodnog dueta.

A osim svoje oaze mira u kojoj puni baterije, smatra da je sa uspeh u sportu važna i ishrana.

- Ishrana ima direktan uticaj na rezultate. Vodim računa o tome šta unosim u telo. Ima ljudi koji vode računa o tome, pogotovo kada putujemo bez prestanka, onda moram da znam šta tačno uzimam. Imala sam problema sa bakterijama, ispravila sam ishranu, a onda sam imala problema sa ciklusom, bila sam anemična, nedostajalo je gvožđa... Prilično sam disciplinovana - ispričala je jednom prilikom za medije.

1 / 8 Foto: Printscreen/Instagram

Za užinu jede voće i povrće, a za ručak najčešće meso od ribe do bifteka, piletine i ćuretine. Za večeru pojede tanjir čorbe, a posle napornih treninga obavezno popije proteinski šejk.

- Greška koju svi prave je da jedu voće za večeru. To ne bi trebalo da se radi. Ili doručak ili rana užina. Najbolje je sezonsko voće i povrće s tim ne možemo pogrešiti. Kad imam slobodan dan, ako mi težina dozvoljava za užinu pojedem voćnu salatu – otkrila je jednom prilikom Ivana.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs