ZDRAVLJE JE NAJVAŽNIJE

DŽESIKA ALBA OTVORILA DUŠU: Na vrhuncu karijere prestala da glumi, a sada je otkrila razlog! (VIDEO)

Nakon rođenja svog prvog deteta, 39-godišnja glumica Džesika Alba se povukla od glume, a razlog za tu odluku otkrila je u razgovoru za časopis za mame Romper, na čijoj se naslovnici našla u izdanju za mart.

Vip priča
Autor:
DŽESIKA ALBA OTVORILA DUŠU: Na vrhuncu karijere prestala da glumi, a sada je otkrila razlog! (VIDEO)
Džesika Alba, Foto: Profimedia

'Majka mi je vrlo mlada obolela od raka, a i mnoge žene iz moje porodice obolele su od raznih vrsta raka, od kojih nijedan nije bio genetski', otkriva Alba i dodaje kako je odrastala uz brojne hronične bolesti, pre 11 godine imala 5 operacija, patila od hroničnih alergija i kao dete puno puta bila hospitalizovana.

Rođenjem svoje prve ćerke Onor 2008. godine, Džesika je, kaže, doživela onaj trenutak u kojem osetiš da želiš da živiš s tom malom osobom koju donosiš na svet i da provodite što je moguće više vremena zajedno.

'Dakle, važno mi je bilo zdravlje, a želela sam i da ta mala osoba bude zdrava, jer stvarno je teško biti srećan kad nemaš zdravlje', objašnjava glumica.

'To je bila moja stvarna motivacija, a ne pitanje 'Hoću li se ikad više zaposliti?'. Iskreno, bila sam na vrhu svoje karijere', rekla je Alba.

Nakon rođenja Onor, Alba je shvatila da se ne može vratiti onome što je pre radila i biti autentična. Jednostavno više nije mogla, jer je nije više bilo briga za to i težila je nečemu drugom.

'Osećala sam kao da ću na neki način dobiti platformu, nešto što ću moći da radim, a da mi ima smisla i da pravi neku razliku. Tu sam stvarnost potpuno osetila upravo kad sam prvi put postala mama', kaže osnivačica brenda The Honest Company.

Sa suprugom Kešoom Vorenom (42), Džesika je dobila još dvoje dece, ćerku Heven (9) i sina Hejsa (3), a u poslednje vreme i nešto više glumi pa su je televizijski gledaoci imali prilike da vide uz Gabriejel Junion u seriji 'Policajke iz L.A.-a'.

Prošlog meseca je otkrila i da se njen otac Mark Alba bori s rakom štitne žlezde i da prolazi terapiju zračenjem.

Uz reči podrške i ohrabrenja, Alba je na Instagramu podelila video na kojem pleše sa svojim ocem.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs