nova ljubav

NIJE JE PREVARIO SAMO ONAJ KOJI NIJE IMAO PRILIKU: Kloi Kardašijan u Italiji našla novog dečka?

Glavni glumac filma "365 dana" osvojio je srca žena celog sveta, a ako je suditi prema objavama na društvenim mrežama, osvojio je srce jedne od sestara Kardašian.

Vip priča
Autor:
NIJE JE PREVARIO SAMO ONAJ KOJI NIJE IMAO PRILIKU: Kloi Kardašijan u Italiji našla novog dečka?
Kloi Kardasijan u zagrljaju zgodnog Italijana, Foto: Profimedia

Rijaliti zvezda Kloi Kardašijan u Milanu je uhvaćena u zagrljaju glavnog glumca filma "365 dana" Mikela Moronea. Viđeni su tokom i nakon revije Dolče & Gabana, gde su dizajneri i njena sestra Kim Kardašijan predstavili svoju novu kolekciju.

Na događaju su Kloi i Mikel, sedeli jedno pored drugog, blizu Kimine dece i majke Kris Džener.

Seksi Italijan je zatim na svom Instagram profilu objavio i fotografiu sa Kloi, koja je nastala iza kulisa revije. Stavio je svoju ruku na njen struk i činilo se kao da joj šapuće nešto.

Slika je postala viralna, kao i video koji su podelili obožavaoci, na kojem su njih dvoje kako plešu na after partiju. Par je tako pokrenuo glasine da su u ljubavnoj romansi.

Prisetimo se, Kloi je nedavno dobila drugo dete putem surogot majke sa bivšim partnerom Tristanom Tompsonom, koji ju je nekoliko puta prevario.

Objasnila je tada i da ju je Tristan ohrabrio da ode na transfer embriona u novembru prošle godine. Samo nedelju dana kasnije otkrilo se da Tristan čeka dete sa fitnes modelom Mareli Ničels, koja mu je početkom decembra rodila sina Tea.

1 / 3 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs