životna priča

IMAO SAM 15 GODINA KADA SAM BIO PRIMORAN NA SE*S, A SA 18 GODINA SAM ZLOSTAVLJAN: "Bio sam siguran da ću otići u pakao"

Metju Mekonahi u svojoj knjizi otkriva kako je bio zlostavljan i kako su ga ucenili na se*sualne odnose. Ne smatra sebe žrtvom jer je imao podršku svojih najbližih.

Vip priča
Autor:
IMAO SAM 15 GODINA KADA SAM BIO PRIMORAN NA SE*S, A SA 18 GODINA SAM ZLOSTAVLJAN: "Bio sam siguran da ću otići u pakao"
Metju Mekonahi bio je žrtva se*sualnog zlostavljanja, Foto: Profimedia

Metju Mekonahi je priznao da je sa 15 godina bio "ucenjen na seks", i da mu je zahvalan svom ocu na razgovoru, i shvatio je šta je zdrav seksualni odnos a šta nije, i tada je shvatio da to što mu se događa nije u redu.

Holivudski glumac je u nedavnom intervjuu otkrio neke iznenađujuće detalje iz svoje prošlosti.

Filmski lepotan za kojim uzdišu mnoge žene, pisao je u svojim memoarima "Zelena svetla" o drogi i o seksualnom zlostavljanju, koje je doživeo kao tinejdžer.

Metju Mekonahi
foto: Profimedia

Metju je ispričao kako su ga njegovi roditelji naučili da u takvim situacijama bude pun poštovanja i šta znači pristanak.

"Otac mi je rekao - Ako ikada osetiš da se devojka premišlja, stani. Ispričao je i dodao da mu je otac čak rekao da će možda i sam osetiti da devojka okleva i da onda treba stati, čak i ako mu partnerka govori da nastavi, da je ipak bolje stati i sačekati sledeći put".

"Bio je u pravu, doveo sam se do određenih situacija i znao sam kada treba stati", rekao je

Metju Mekonahi
foto: Profimedia

Metju je priznao da je sa 15 godina bio "ucenjen na seks", i da mu je zahvaljujući razgovorima sa tatom bilo jasno šta je zdrav seksualni odnos, a šta nije, te je odmah bio svestan da to što mu se događa da nije ispravno. Dodaje da uprkos tome, nikada se nije osećao kao žrtva.

"Bio sam siguran da idem u pakao zbog seksa pre braka, danas se samo nadam da se to neće desiti", rekao je glumac

Metju Mekonahi
foto: Profimedia

Nastavlja da mu je posle toga trebao zdrav seksualni odnos i da bude sa devojkom koja će mu se svideti, što je u početku bilo teško.

"Ali sam polako učio kako biti intiman i bilo je lepo, ali i nespretno. Vremeno nije bilo tako ružno kao na početku", ispričao je Metju

Otkrio je da je sa 18 godina doživeo zlostavljanje. Bio je onesvešćen na zadnjem delu kombija, a šta se tačno dogodilo nije hteo da ispriča.

Metju Mekonahi, Kamila Alves
foto: Profimedia

Iako je doživeo traumu, nikada nije išao na terapije, već kaže da mu mnogi bliski ljudi pomogli da nastavi nakon tih ružnih događaja. Među njima je i supruga Kamila Alves.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs