METJU MEKONAHI

MILJENIK ŽENA IMAO DETINJSTVO IZ PAKLA: Muškarac me je zlostavljao, ucenjivali su me da sa 15 izgubim nevinost! (FOTO)

Metju Mekonahi iznenadio je sve kad je pre dve godine otkrio da je bio zlostavljan.

Vip priča
Autor:
MILJENIK ŽENA IMAO DETINJSTVO IZ PAKLA: Muškarac me je zlostavljao, ucenjivali su me da sa 15 izgubim nevinost! (FOTO)
Metju Mekonahi, Foto: Profimedia

Danas je Metju Mekonahi jedan od najplaćenijih i najcenjenijih glumaca. Na putu do slave, Metju je prošao sve, a jednom je otkrio da je kao tinejdžer bio zlostavljan i 'ucenjen' seksom.

Takođe je naveo da je od njega zatraženo da izgubi nevinost sa samo 15 godina. U svojim memoarima 'Greenlights' poznati glumac je napisao:

'Prvi put su me ucenili seksom kad sam imala 15 godina. Bio sam sigiran da idem u pakao zbog predbračnog seksa. Muškarac me zlostavljao kad sam imao 18, napao me i onesvestio me u zdanjem delu kombija', otkrio je poznati glumac koji do tada nije pričao o ovom užasnom iskustvu.

Uprkos ovom jezivom događaju, Metju tvrdi da se nikada nije osećao kao žrtva.

'Nikad se nisam osećao kao žrtva. Imam puno dokaza da se svet ujedinio da me usreći', rekao je.

Iako otac troje dece pre nije govorio o incidentima, Mekonahi je u prošlosti javno podržavao dobrotvorne organizacije za pomoć žrtvama seksualnog zlostavljanja.

U knjizi Mekonahi takođe piše o šokantnom otkriću da je njegov otac umro 'dok je doživljavao orgazam' tokom polnog odnosa sa svojom suprugom, glumčevom majkom.

U odlomku objavljenom u časopisu Pipl, naveo je:

'On je bio moj otac. Niko i ništa ga nije moglo ubiti. Osim moje majke. Uvek je govorio meni i mojoj braći: 'Momci, kad odem, vodiću ljubav s vašom majkom', i to se dogodilo. doživeo je srčani udar kada je dosegao svoj vrhunac.'

Inače, 'Greenlights' je jedna od najprodavanijih knjiga u poslednjih 10 godina, što ni sam glumac nije očekivao kada ju je objavio.

Mekonahi je rođen 1969. u gradiću Uvaldeu u Teksasu. Njegova majka, Meri Ketlin, bila je pisac i učiteljica, a njegov otac Džim bio je lokalni naftni biznismen koji se nakon srednje škole profesionalno bavio američkim fudbalom.

'Najmlađi sam od trojice braće i sin sam roditelja koji su se dva puta rastali i tri puta venčali jedno s drugim', napisao je glumac.

Iako je nekoliko puta u svojoj biografiji istakao da jako voli svoje roditelje, priznao je i da je bilo teško odrastati u nezdravom okruženju. Turbulentan odnos svojih roditelja dočarao je u svojoj biografiji kroz nekoliko primera.

Setio se jedne večeri kada je imao samo pet godina i kada je njegov tata tražio još jednu porciju krompira za večeru.

'Jesi li siguran da želiš još, debeli?' upitala je njegova mama njegovog oca, a onda je nastavil da mu se ruga zbog njegove težine, a Metju i njegova braća znali su da se sprema nešto loše.

'Tata je prevrnuo celi stol, ustao i krenuo prema mami, a ona je odmah otrčala da pozove policiju', napisao je. Stvari su se tada pogoršale jer je njegov otac pritisnuo mamu o zid, a ona ga je udarila slušalicom u lice i razbila mu nos.

Zatim je opisao njihovu borbu u kojoj je ona imala nož u ruci, a on flašu kečapa. Na kraju su oboje bili prekriveni kečapom i krvlju, dok su se Metju i njegova braća krili iza kauča.

'Pali su na kolena na kuhinjski pod, koji je bio prekriven kečapom i krvlju... i počeli da vode ljubav', prisetio se glumac u svojoj biografiji.

'Tako su se moji roditelji voleli', zaključio je. Knjiga, koja je otkrila nepoznate detalje o životu slavnog glumca, nastala je nakon 52 dana izolacije u pustinji u Teksasu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs