PREDIVNO!

VILA NOVAKA ĐOKOVIĆA U MARBELJI ODIŠE NEVIĐENIM LUKSUZOM: Zavirite u teniserov porodični raj na zemlji od 10 MILIONA €

Novak Đoković obožava da provodi vreme sa svojom porodicom baš u njoj, jer smatra da je Marbelja sjajno mesto gde može da ima malo privatnosti.

Enterijer
Autor:
VILA NOVAKA ĐOKOVIĆA U MARBELJI ODIŠE NEVIĐENIM LUKSUZOM: Zavirite u teniserov porodični raj na zemlji od 10 MILIONA €
Kakva je vila Novaka Đokovića od 10 miliona evra u Španiji?, Foto: Profimedia

Teniski as Novak Đoković mnogo vremena provodi na terenu, te mu je svaki momenat sa porodicom dragocen. Jedna od omiljenih lokacija za uživanje sa mališanima i suprugom Jelenom mu je upravo velelepna vila koja se nalazi u mestu Kosta Del Sol u elitnom delu Marbelje.

Novak Đoković
foto: BACKGRID / BACKGRID UK / PROFIMEDIA

Za izgradnju prelepog objekta bio je zadužen "Korijere delo sport", a sadrži malu bioskopsku salu, teretanu, mali spa-centar, devet soba, osam kupatila, unutrašnji bazen, prostorije za dnevni boravak, rekreaciju.

Novak Đoković, Jelena Đoković
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

- Novakova rezidencija u Marbelji nalazi se na pet minuta od centra tog mesta, sa pogledom na more i na planine - pisao je italijanski list o domu u Španiji.

Novak Đoković
foto: BACKGRID / BACKGRID UK / PROFIMEDIA

Pravo je oličenje luksuza, te nije ni čudo što je Novak za nju dao više od 10 miliona evra. A na imanju se ponovo izgleda odvijaju radovi, prema najnovijim paparaco slikama, te se čini da je slavni sportista odlučio da je učini još raskošnijom.

Sa druge strane, vila je pre nekoliko meseci bila na meti pljačkaša, te nije isključeno da Nole želi još više da je obezbedi, jer najviše slobodnog vremema tamo provodi sa Jelenom i decom, smatrajući da je Marbelja idealo mesto za njihovo odrastanje i detinjstvo.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs