KORISNO!

UZ OVO DOMAĆE SREDSTVO ZABORAVITE NA PAUKOVE I SVE DRUGE INSEKTE U KUĆI: Pravi se za sekund, jeftino je i PRELEPO MIRIŠE

Rešite se lako svih insekata, jer će vaš dom blistati uz sledeće domaće sredstvo!

Enterijer
17:55h Autor:
UZ OVO DOMAĆE SREDSTVO ZABORAVITE NA PAUKOVE I SVE DRUGE INSEKTE U KUĆI: Pravi se za sekund, jeftino je i PRELEPO MIRIŠE
Kako se rešiti insekata iz kuće?, Foto: Shutterstock

Posebno žene iritiraju pauci koji se stalno pojavljuju u svakom ćošku u kući, kao i ujedi, iako na svakih par dana skidaju paučinu. Takođe, mnogi osećaju i posebni strah prema insektima, te im nikako nije prijatno da ih vide. Brojne iskusne domaćice su oduševljenje sledećim trikom - miris mentola ili citrusa sve rešava.

Naime, pauci ne podnose miris mentola, vrlo im je neprijatan i beže od njega. Zato se prepouručuje da natopite komadiće vate natopljenje mirisnim uljem od nane i rasporedite po kući. Još bolje je ako imate i listova nane, a može da posluži i tečnost za ispiranje usta najčešće ima ukus peperminta.

Pauci
foto: Shutterstock

Pored mentola, i miris citrusa je neprijatan paucima. Zato nemojte bacati koru limuna i pomorandže, već komadiće ostavite da se suše na papirnim ubrusima, po uglovima kuće.

Sa druge strane, i miris citrusa tera sve "uljeze", zato nikako ne bacajre koru od limuna, grejpfruta, pomorandže. Poređajte komadiće na ubrus i rasporiedite ih po prostorijama, držite ih tako dok se ne osuše.

pauk, paučina, pauk u kući
foto: Shutterstock

Takođe, izbacite i nepotrebne stvari, kako biste izbegli pojavu nepotrebne prašine, koja je pogodna sa pojavu paukova i drugih bubica. Dom će vam prelepo mirisati, a osim toga više nećete morati da se borite sa raznim insektima u vašem domu, koji vam neprestano zadaju glavobolje.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs