Uređenje doma

U KUHINJI BOGATAŠA SE UVEK NALAZI JEDNA STVAR: Svi ih uređuju po trendu za kojim su sada SRBI POLUDELI

Vlada novi trend!

Enterijer
09:05h Autor:
U KUHINJI BOGATAŠA SE UVEK NALAZI JEDNA STVAR: Svi ih uređuju po trendu za kojim su sada SRBI POLUDELI
Kako izgledaju kuhinje bogatih?, Foto: Shutterstock

U svetu bogatih se prate svi trendovi i kada je enterijer u pitanju! O svakom detalju se vodi računa, a posebno obraćaju pažnju na uređenje kuhinje! Naime, taj deo doma dobio je potpuno drugačiju karakteristiku - izgledaju kao da u njima uopšte nema kućnih uređaja i malih aparata.

Kako je prostor gde se sprema hrana jedan od najvažnijih, mnogi obraćaju pažnju na to kako će da ga urede. Većina ne želi da im se vide frižideri, iako su vrlo skupoceni i fantastično dizajnirani! Skriveni su iz vrata napravljenih od medijapana ili drveta, poput onih na drugim elementima.

Takođe, sada se ugrađuju i rashladne fioke, isto tako vešto skrivene. Obično smeštene u "ostrvu" u centru ogromnih kuhinja, dok su okolo raspoređene i druge vitrine koje hlade.

Džesika Alba
foto: Printscreen Youtube / Architectural Digest

Tako će, na primer, luksuzna kuhinja imati poseban frižider za vina, pa čak i mini zamrzivač koji služi samo za sladoled. Generalno, zamrzivači se sve više izbacuju iz upotrebe, jer je sada "u modi" sveže pripremljena hrana, obično organskog porekla.

Kuhinja, Bela kuhinja, Bež kuhinja, Enterijer, Uređenje kuhinje
foto: Shutterstock

Nekada se smatralo da kuhinja mora biti odvojena od ostatka stana, jer je domaćicama bio neophodan prostor za rad, kako su mnogo vremena provodile u pripremi hrane i kuvanju.

Sa vremenom, došlo je do velikih promena. Spremanje hrane postala je moderna aktivnost u kojoj učestvuju svi ukućani, a neretko i gosti. Po mišljenju kreatora luksuznih enterijera - sada je kuhinja smeštena u dnevnom boravku. Iz tog razloga, u njoj ne bi trebalo da budu izloženi nikakvi mikseri, blenderi, tosteri, sušači posuđa i tome slično.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs