OTIŠLI SMO NA RUČAK KOD MUŽEVIH, A ONDA MI JE SVEKAR UZEO TELEFON I POČEO DA ČITA PORUKE: Ali to nije najgore od svega

Ispovest jedne žene izazvala je pravu nevericu na Internetu

Porodica
18:30h Autor:
OTIŠLI SMO NA RUČAK KOD MUŽEVIH, A ONDA MI JE SVEKAR UZEO TELEFON I POČEO DA ČITA PORUKE: Ali to nije najgore od svega
Ispovest žene kojoj je svekar čitao poruke na telefonu, Foto: Shutterstock

Jedna žena od trideset godina podelila je na internetu veoma čudnu situaciju koja joj se desila dok je bila kod svekra i svekrve na ručku. Porodični odnosi znaju biti čudni uvek, ali ovo prevazilazi sve granice:

"Sedeli smo za stolom i htela sam da svima pokažem neke smešne slike na mom telefonu. Počeli su da ga dodaju jedno drugome, a onda je moj svekar uzeo telefon, pregledao te slike, pa onda počeo da vrti sve ostale slike koje imam. Nije se tu zaustavio nego je ušao i u aplikacije za dopisivanje, pa počeo da i tamo gleda poruke i slike. Pobesnela sam i rekla mu da mora da traži dozvolu da bi nekom tako kopao po telefonu, na šta se on naljutio i počeo da me ispituje šta to imam tako privatno u telefonu. Zaključio je da, ukoliko ništa ne krijem, nema zbog čega da se bunim. Tada sam mu ja tražila da on meni da svoj telefon da prekopam po njemu, što je odbio.

Muškarac, Kafić, Telefon, Mobilni
foto: Thinkstock

Najgore od svega je to što je moj muž stao na stranu svog oca i ja sam sad ljuta na obojicu. Volela bih da nekako mirno porazgovaram sa svekrom i objasnim mu da je jako ružno to što je uradio i da je to nepoštovanje mene. Međutim, on je težak čovek i nikad neće da prizna da je pogrešio ili da se, daleko bilo, izvini," ispričala je ova očajna žena.

Kakav savet biste vi njoj dali? Šta biste uradili na njenom mestu?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs