OVAKO ŽIVE ŽENE S BALKANA KOJE SU SE UDALE U EMIRATIMA: Jedna krije VELIKU TAJNU, a one ne dižu teže od kašike

Mnogi se pitaju kako žive žene sa Balkana koje su se udale za bogate šeike, a one uživaju poput princeza.

Celebrities
16:28h Autor:
OVAKO ŽIVE ŽENE S BALKANA KOJE SU SE UDALE U EMIRATIMA: Jedna krije VELIKU TAJNU, a one ne dižu teže od kašike
Foto: Printscreen Instagram/ anika_bozic/ alma_tucakovic/ jelenabindrai

Mnoge Srpkinje promenile su život iz korena udajom u inostranstvu. Za njih kažu da im je "upala kašika u med", te da im je život postao prava bajka! Mnoge devojke sanjaju da odu u Arapske Emirate kako bi sebi obezbedile što bolji život, a evo koliko njih je u tome uspelo.

Jelena bin Drai

Jelena Bin Drai
foto: Printscreen/instagram

Jelena Bin Drai godinama uživa u ljubavi sa šeikom Saidom, sa kojim je dobila četvoro dece. Danas živi život na kome bi joj mnoge žene pozavidele, uživa u velikoj ljubavi, bogatstvu i luksuzu, ali to je nije promenilo. Bivša Miss Jugoslavije punih 14 godina živi svoju bajku u Dubaiju s arapskim biznismenom i milijarderom kojeg je upoznala preko zajedničkog prijatelja, a zanimljivo je da šeik u početku nije bio fasciniran njom.

Jelena Bin Drai
foto: Printscreen/Instagram/jelenabindrai

"Pri prvom susretu uopšte nije obraćao pažnju na mene. Tada sam imala samo četrdeset osam kilograma i, samim tim, delovala ispijeno. Njemu se kao i svakom Arapinu dopadaju "rasne" žene, sa izraženim oblinama. Zaintrigirala sam ga tek kad smo počeli da komuniciramo," ispričala je Jelena u jednom intervjuu pre nekoliko godina.

Jelena Bin Drai
foto: Printscreen/Instagram/jelenabindrai

Ona je otkrila da Said i njegova porodica nisu konzervativnih shvatanja, te da su je odmah prihvatili bez ikakvih predrasuda. Verska razlika takođe nije predstavljala nikkav problem za njega i njegovu porodicu.

Kruna njihove velike ljubavi jesu njihova deca. Par ima ćerku Asiju i sinove Hilala, Hamdana i Rašida.

Jelena je otkrila i da se u njihovoj kući podjednako poštuju svi verski praznici, kako njegovi, tako i njeni.

Anika Božić al Saraj

Anika Božić
foto: Printscreen/instagram/anika_bozic

Anika se udala za arapskog princa i milionera Jusufa Al Saraja, poreklom iz Palestine, s kojim ima sina, a na društvenim mrežama često pokazuje u kakvom luksuzu živi. Njen suprug Jusuf je vrlo bogat i mnogi ga zbog toga nazivaju "arapskim princem", zbog čega je automatski i Anika dobila nadimak "arapska princeza", a oni žive na relaciji Kairo - Pariz. Inače, ona je rođena u Sremskoj Mitrovici, a odrasla je u Beogradu i potiče iz dobrostojeće porodice stomatologa.

"Zato što smo se upoznali preko zajedničkog prijatelja i u početku nisam bila oduševljena sa njim, a mislim da ni on nije bio oduševljen sa mnom."

Anika Božić
foto: Printscreen/instagram/anika_bozic

"Jusef me je zaprosio na neverovatno originalan i romantičan način. Krenuli smo u noćno razgledanje Pariza i u jednom momentu vozač je zaustavio automobil i zamolio me da izađem jer ima poruku za mene.

Na bilbordu sam ugledala pitanje: ‘Da li bi se udala za mene?' Taj trenutak nikada neću zaboraviti, priznajem da sam se zbunila i da mi je trebalo nekoliko minuta da glasno izgovorim ‘da'", ispričala je za Hello! svojevremeno Anika.

Njihovu ljubav upotpunilo je rođenje sina Omara.

Milica Polskaja

Milica Polskaja
foto: mPrintscreen Instagram / mm_still_limited_edition

Ova mlada dama rođena je u Boru, a kasnije se zbog studija preselila u Niš, gde je pobedila na izboru za mis. Nedugo nakon pobede, Milica je napustila fakultet i preselila se u Dubai. Tamo je prvo radila kao manekenka, a onda i kao menadžer u Kavali klubu, što se ispostavilo kao prekretnica u njenom životu. Pažnju javnosti privukla je udajom za bogatog Kazahstanca sa kojim ima četvoro dece. Mnogi govore da ona živi život iz bajke, a sada otkriva da još nije spremna da otkrije suprugov identitet.

- Doći će i taj dan kada ću pokazati svog supruga, ali za sada ne razmišljam o tome. Svi već znaju kako on izgleda, ali ja ne želim da otkrivam njegov identitet, jer se bavi ozbiljnim poslom. Moj blogerski život je pomalo neozbiljan i samim tim je najbolje za oboje ovako – poručuje Milica i ističe da je ona romantičnija od supruga.

Filip, Goša, Lav i Sofija su kruna njihove velike ljubavi, a Milica se u ulozi majke odlično snašla.

Alma Tucaković

Alma Tucaković
foto: Pritnscreen/youtube

Bivša pevačica je otvoreno priznala da u Dubai odlazi kako bi našla bogatog šeika i udala se za njega. Alma je jednom prilikom za medije otkrila da se odrekla estrade kao i da ne želi više da peva, ali i da redovno ispunjava svoje bračne obaveze.

"Što se tiče estrade, oprostila sam se od nje. Bar godinu dana. Ne želim više da pevam jer sam se uverila da postoji i drugi, bolji život koji mogu da izgradim. Ovde mi je prelepo. Uživam sa svojom prijateljicom, a redovno ispunjavam i sve svoje bračne obaveze", rekla je Alma za bosanski magazin "Express 201".

Alma Tucaković
foto: instagram

Alma je takođe istakla da je svom suprugu 23. žena i tom izjavom postigla veliku prašinu u javnosti.

"Ja sam mu 23. žena. Kao da on zna gde je koja od nas. Ako mislite da se šalim, varate se. Zapravo neću nikoga ni u što ubeđivati. Mislim da ću do kraja života ovde ostati. Došla sam u najbogatiju zemlju na svetu i tu ostajem živeti. Neću zaboraviti ni Bosnu, ali ovde ću se vratiti. Tek sada dišem slobodno," izjavila je, navodno, svojevremeno Alma koja je poznata po hitu "Bezobrazno".

Hulija Sinanović

Hulija se javnosti predstavila 2020. godine kada je sa majkom, Elmom Sinanović snimila duetsku pesmu "Hej, mama" ali muzikom nije nastavila da se bavi.

- Imala sam veliku želju da ljudi čuju kako moja ćerka peva, pa smo snimile zajedničku pesmu. Nismo se ranije puno odvajale, ali sad kad puno radim, mislim da joj nedostajem. Ja pokušavam stalno da sve uskladim, ali ne ide više. Volela bih da me nasledi, da krene da se bavi muzikom, ali ona je totalno drugačija. Ona je moj totalni opozit, novinari bi imali pune ruke posla s njom. Ja sam malo smirenije, suptilnija, a ona je pravi zvrk - rekla je Elma jednom prilikom.

Prema priči jedne od Elminih koleginica koja je zamolila za anonimnost, pevačica je oduševljena budućim zetom, ali za sada je misteriozna i o detaljima svadbe svoje ćerke ne želi da govori javno kako se nešto ne bi izjalovilo.

- Elma je oduševljena budućim zetom, šeikom iz Katara. Tamo su svi očarani Hulijinom lepotom. Tretiraju je kao princezu. Oni se zabavljaju već neko vreme i odmah su svi znali da su njih dvoje stvoreni jedno za drugo. Hulija je sada na relaciji Katar-Srbija, ali će se u nekom trenutku skroz preseliti tamo. Elma i Hulija su jako vezane. Elmi je najvažnija njena sreća i uvek je podržavala njene izbore, pa tako i ovaj, koji je mnoge iznenadio - priča izvor za "Kurir" i dodaje da pevačica uskoro planira da poseti Katar, kao i da njenu ćerku ne zanima estrada i javni život:

- Elminu mezimicu javni život ne zanima preterano, iako je veoma talentovana za muziku. Pre nekoliko godina je snimila i duet s majkom koji je dobro prošao u javnosti, ali ona je odlučila da krene drugim putem. Pravi je zvrk, obožava da menja imidž, a fizički mnogo liči na Cecu Ražnatović, pa se i sama Elma često šali s prijateljima da ima jednu Cecu u kući - završava naš izvor.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs