DEDA JOJ PLATIO SILIKONE, PA SE UDALA U DUBAIJU: Milica je atraktivna PLAVUŠA, a ovako je izgledala pre OPERACIJA

Milica Polskaja pre plastičnih operacija izgledala je potpuno drugačije, a danas je još atraktivnija.

Celebrities
16:01h Autor:
DEDA JOJ PLATIO SILIKONE, PA SE UDALA U DUBAIJU: Milica je atraktivna PLAVUŠA, a ovako je izgledala pre OPERACIJA
Foto: mPrintscreen Instagram / mm_still_limited_edition

Srpkinja Milica Polskaja ne prestaje da intrigira javnost svojim luksuznim stilom života. Kada se pre mnogo godina udala za bogatog Kazahstanca, nije ni slutila da će njen život da postane bajka. Njih dvoje žive u Amatiju, a Milica često na društvenim mrežama prikazuje kako izgleda raskoš i sjaj u kojem živi.

Ona često na društvene mreže dodaje sadržaj na kojem se vidi raskoš i luksuz u kojem uživa, što dodatno budu bes u ljudima koji joj ostavljaju negativne komentare. Međutim, Milicu to ne pogađa, već iz dana u dan hejterima upućuje provokacije.

Milica Polskaja
foto: printscreen/instagram/mmm_still_limited_edition

Zanimljivo je da često dobija i komentare na račun svog fizičkog izgleda, a ti komentari uglavnom se svode na njene plastične operacije. Međutim, Milicu je pre plastičnih operacija krasila prirodna lepota, te mnogima nije jasno zbog čega je otišla "pod nož".

- Ne planiram još uvek ništa više da radim na sebi, ne želim da preterujem. Uradila sam nos, usne i grudi i trenutno sam zadovoljna svojim barbi izgledom - rekla je Milica jednom prilikom i dodala da je pogađaju komentari da je sponzoruša jer je majka četvoro dece.

Milica Polskaja
foto: Printscreen Instagram

Milica je u jednom ranijem intervjuu priznala da joj je silikone platio deka: "Što se tiče mojih grudi, deka je sestri i meni ostavio određenu sumu novca u banci koju smo mogle da potrošimo kada napunimo 18 godina, a ja sam rešila da ih potrošim na operaciju, tako je i nastala izjava 'Deka mi je kupio prve grudi'", objasnila je.

Milica Polskaja
foto: Printscreen Youtube

Pre nezamislivog bogatstva u kom se obrela posle udaje, ova devojka živela je sasvim običan način. Međutim, famozan susret sa suprugom Kazahstancem joj je omogućio da živi bajku.

1 / 6 Foto: Printscreen Instagram/ mmm_still_limited_edition

Dodaje da joj u Srbiji nikada nije ništa falilo, jer su joj roditelji, kao i baka i deka, obezbedili sve šta joj treba. Lepa plavuša neretko sa svojim pratiocima, kojih ima preko 250 hiljada, deli detalje iz privatnog života koji je preplavljen luksuzom, ali Milica posebno naglašava da su, zapravo, sitnice te koje joj dan čine lepšim.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs