GVEN STEFANI

BILA JE NAJHARIZMATIČNIJA PEVAČICA, A ONDA SE UNIŠTILA: Sada uživa na selu i ljubavi kakvu nije mogla ni da sanja

Sudija u popularnom muzičkom šou "Voice" i pevačica koja se proslavila krajem devedesetih godina otvorila je dušu u poslednjem intervjuu koji je dala za magazin Pipl gde je pričala o braku, podizanju tri dečaka i svom novom poglavlju.

Vip priča
Autor:
BILA JE NAJHARIZMATIČNIJA PEVAČICA, A ONDA SE UNIŠTILA: Sada uživa na selu i ljubavi kakvu nije mogla ni da sanja
Gven Stefani, Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Gven Stefani ne može baš da veruje da se pretvorila u svoje roditelje. „Kada sam bila mlada, vraćala sam se kući iz škole i videla mamu u šortsu kako radi bašti, a tatu kako seče drveće i tera me da skupljam grane. Nikada nisam imala drvo u svojoj kući kasnije“, priseća se ona.

Ipak, ovih dana, ona i njen suprug Blejk Šelton u svom domu u blizini Tišominga u Oklahomi, rade baš to. Imaju suncokrete i parcele kukuruza.

„Upravo sam odgajila najneverovatnije dalije ikada“, kaže Stefani, 53, ozarena dok sebe opisuje kao novonastalu baštovanku.

"Kada stignemo u Oklahomu, stalno radimo - i to je druga vrsta posla. To je verovatno ono što je moja mama radila nekada, a sada shvatam i zbog čega je toliko u svemu tome uvek uživala!"

Stefani, koja se udala za Šeltona 2021. godine i dalje se oseća iznenađenom izrazito neholivudskim zaokretom u koji se njen život pretvorio u poslednjoj deceniji.

„Nisam videla ništa od ovoga što dolazi sa Blejkom. Ovo je bilo samo veliko staro 'Šta?' Bio je neverovatan poklon doživeti takvu ljubav po prvi put“, kaže ona o zaljubljenosti u kantri superzvezdu (47) i njegov životu nakon upoznavanja 2014. na snimanju emisije "The Voice".

„On je promenio moj život... kada sam počela da izlazim sa Blejkom, tada sam se osećala kao kod kuće, kao, '"Oh, ovo je mesto gde bi trebalo da budem, sa ovim tipom".

Najbolji očuh, Šelton je uveo Stefani i njene dečake (njihov otac je bivši rokerov muž Gevin Rosdejl) — Kingstona, 17, Zumu, 15, i Apola, 9 — u avanturistički svet izvan blistavosti Holivuda.

„Nisam baš prljava osoba, ne volim bube, ne volim toliku vlagu“, šali se Stefani. „Ali tako je lepo u Oklahomi, i nekako se osećaš kao da ideš u ovaj vrtlog. Priroda — i Bog — su tamo.“

Mir koji je pronašla ponovo je oživeo njenu strast prema muzici i stvaranju. Tokom svojih 20-ih i 30-ih godina, pevačica se neprestano bavila muzikom, predvodeći rok bend No Doubt pre nego što je otišla solo i krenula na više međunarodnih turneja dok je odgajala svoje dečake.

Gledajući unazad, oseća se zaštitnički prema sebi iz mlađih dana.

„Kingstona sam povela na svetsku turneju kada je imao samo 9 meseci. Morala sam da ga dojim, zatim da izađem na scenu, siđem, a on bi mi zavrteo konjski rep,“ priseća se ona. "Tada su mi stvari postale emocionalno veoma teške. To vreme je tako dragoceno i ne želite ništa da propustite."

Gven Stefani je tri dečaka dobila u braku sa Gevinom Rosdejlom, koji se završio kada je saznala za njegovu aferu sa dadiljom. Javni razvod ju je potpuno utukao, mislila je da je sa muškarcima završila, a onda je upoznala jednostavnog kantri pevača Šeltona koji ju je uverio u suprotno.

1 / 7 Foto: Profimedia

Ono što se u medijima najčeće piše je njen fizički izgled. Gven Stefani danas ima 53 godine i mnogi njeni fanovi ne mogu da je prepoznaju poslednjih neoliko godina. Naime, nekada prirodna pevačica prepoznatljiva po beloj izblajhanoj kosi i jarko crvenim karminom danas podseća fizički na svaku drugu starletu i sve ono što ju je činilo tako posebnom - je izgubila zbog plastičnih operacija, botoksa i ko zna čega.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs