KUMA NOVAKA ĐOKOVIĆA IMA TELO KAO BOGINJA, A IZGLEDOM JE OČARALA BALKAN: Završila je težak fakultet, a evo čime se bavi

Kuma Novaka Đokovića je prelepa manekenka Nataša Derikonja i udata je za njegovog druga iz detinjstva.

Celebrities
Autor:
KUMA NOVAKA ĐOKOVIĆA IMA TELO KAO BOGINJA, A IZGLEDOM JE OČARALA BALKAN: Završila je težak fakultet, a evo čime se bavi
Foto: Printscreen Instagram/ natashaderikonja

Novak Đoković postigao je nezamisliv uspeh, a njegovi kvaliteti su brojni i van terena. O tome svedoče i prijateljstva koja neguje još iz školskih dana. Jedno od njih je sa fudbalerom Nevenom Markovićem koje je ojačalo i kumstvo, i to duplo.

Naime, Neven je 2014. godine venčao Novaka i Jelenu u crkvi na Svetom Stefanu u Crnoj Gori. Godinu dana kasnije Novak je bio kum Nevenovom venčaju sa Aleksandrom Tanacković. U braku su dobili ćerku Inu, međutim nakon pet godina usledio je razvod.

Posle jednog braka, Neven je pronašao novu ljubav i to prelepu manekenku iz Bosne i Hercegovine Natašu Derikonju, a Novak je još jednom bio kum najboljem drugu iz detinjstva.

Nataša je završila je Fakultet tehničkih nauka i inženjer je pejzažne arhitekture. Bavi se modelingom i krasile je brojne naslovnice.

Neven je često isticao da je Novak divan prijatelj, i da je uvek tu za njega.

"Naše prijateljstvo je bezgranično. Uvek smo bili tu jedan za drugog, u sreći i veselju, ali i u teškim životnim situacijama, kojih je možda bilo i previše za dečake kakvi smo bili. Prijateljstvo je opstalo zahvaljujući razumevanju, poštovanju i borbi za njega", rekao je svojevremeno Neven Marković, koji je sa Novakom odrastao na Banjici, i napomenuo da od Novaka nema boljeg prijatelja:

"On je fantastičan. Brižan je, uvek spreman da posluša i pomogne. Bez obzira na sve što je ostvario, uvek se seti drugara. Ima puno prijatelja širom sveta, a ja ne poznajem čoveka koji bi za njega mogao da kaže ružnu reč ili da gaji neka druga osećanja osim poštovanja i divljenja", zaključio je kum Novaka Đokovića.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs