MILICA JE OTIŠLA U DUBAI DA ZARADI, PA ZAVELA MILIONERA I RODILA MU 4 DECE: Kažu da je BOGATI STARKELJA, a ovako izgleda

Evo ko je i kako izgleda bogati muž Milice Polskaje kojeg krije kao zmija noge.

Ljubav
Autor:
MILICA JE OTIŠLA U DUBAI DA ZARADI, PA ZAVELA MILIONERA I RODILA MU 4 DECE: Kažu da je BOGATI STARKELJA, a ovako izgleda
Foto: Printscreen Instagram/ mmm_still_limited_edition

Srpkinja Milica Polskaja ne prestaje da intrigira javnost svojim luksuznim stilom života. Kada se pre mnogo godina udala za bogatog Kazahstanca, nije ni slutila da će njen život da postane bajka. Njih dvoje žive u Amatiju, a Milica često na društvenim mrežama prikazuje kako izgleda raskoš i sjaj u kojem živi.

Zanimljivo je da misica nikad nije htela da pokaže svpog supruga, krijući ga kao zmija noge. To je pokrenulo spekulacije, dok su mnogi komentarisali da je njen muž dosta stariji od nje, te da zbog toga ne sme da ga pokaže. Međutim, njegove fotografije koje su se pojavile na društvenim mrežama, demantovale su glasine o njegovom izgledu.

Odlazak u Dubai promenio joj je život iz korena

Naime, iako je studirala prava na državnom fakultetu, bila je rešena da uspe i sama zaradi novac za sebe. Odlazi u Dubai, gde joj jedna susret menja život iz korena.

Rođena je u Boru, a kasnije se zbog studija preselila u Niš, gde je odnela pobedu u izboru za Mis 2010. godine. Nedugo nakon pobede, Milica je napustila je Pravni fakultet i preselila se u Dubai. Tamo je prvo radila kao manekenka, a onda i kao menadžer u Kavali klubu, što se ispostavilo kao životna prekretnica. Upravu u tom klubu srela je ljubav svog života.

- Upoznali smo se u noćnom klubu u kom sam radila. Prvi put nisam želela da se upoznam sa njim, jer je dva sata pre toga njegov prijatelj prišao da se fotografiše sa mnom. Njegov drug je ogroman i debeo, i pred kraj on, moj sadašnji muž, pošalje svoju drugaricu da se upozna sa mnom, znači prvo se fotografisao drug, a onda šalje drugaricu - otkriva kako je izgleda njen prvi susret sa mužem i nastavlja:

- Drugo veče sam ga opet srela u istom klubu. Držao je dve čaše sa šampanjcem i nasmejao se. Ostala sam kratko sa njima, jer je bio prelep. Taman ten, beli zubi, plave oči, sve je to imao. Dala sam mu posle sat vremena svoj broj telefona i malo smo igrali. On me je zvao sutradan na sastanak, da bi mi nakon toga otkrio da je rekao svom drugu "ona će meni da rodi sina" - ispričala je influenserka.

Bogati Kazahstanac pokazao se kao veliki džentlmen, a već na prvom sastanku, impresionirao je Milicu. Ipak, nije htela odmah da uđe u odnos sa njim, a prvi poljubac desio se tek na trećem sastanku.

- Na prvi sastanak on je došao sa velikim buketom ružem i bombonjerom u obliku srca. Ja nisam znala ruski, on nije znao engleski, mi smo se sporazumevali rukama i nogama, i četiri sata je sve to trajalo. Poljubili smo se na trećem sastanku - kaže Milica i ističe kako joj je rekao da ju je njemu poslao sam Bog.

Filip, Goša, Lav i Sofija su kruna njihove velike ljubavi, a Milica se u ulozi majke odlično snašla.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs