BEOGRAĐANKU ZAVEO 20 GODINA MLAĐI ABDUL, PA JE NASAMARIO: "Mislila sam da je PRINC, a ostala sam bez para i stana"

Ispovest Beograđanke koju je Egipćanin zaveo i obmanuo mnogim ženama je otvorila oči.

Zanimljivosti
Autor:
BEOGRAĐANKU ZAVEO 20 GODINA MLAĐI ABDUL, PA JE NASAMARIO: "Mislila sam da je PRINC, a ostala sam bez para i stana"
Ispovest Beograđanke koju je obmanuo Egipćanin, Foto: Thinkstock

Ispovest Beograđanke koja je nasela na laži jednog mladog Egipćanina, pokazuje koliko je ljubav slepa i da zapravo ne poznaje granice. Naime, ona se upustila u ljubavnu avanturu sa 20 godina mlađim Abdulom koji je uspeo da je zavede, a potom i iskoristi.

"Egipćanin Abdul zaveo me je pre dve godine u rizortu u Hurgadi, gde je radio kao animator. Zaljubila sam se, Osećala sam se kao u bajci. Slušala sam tad srce umesto razuma, pa sam ga zasipala poklonima, slala mu novac iz Beograda. Krajem prošle godine nagovorio me je da kupimo stanu u Hurgadi, da se preselim tamo, da uživamo u našoj ljubavi.

Prodala sam stan u Beogradu, Abdulu odnela pare u Egipat i ubrzo shvatila da je on običan plejboj i iskusan prevarant, koji mi je slomio srce i ojadio me za najmanje 110.000 evra", počinje svoju ispovest 58-godišnja Beograđanka, uspešna preduzetnica, razvedena, majka odrasle ćerke i baka jednom unučetu.

Žena, zabrinuta žena, starija žena
foto: Profimedia

Ova naočita brineta, plavih očiju, vlasnicaje uspešnog preduzeća, autoritativna je i veoma razborita i inteligentna, pa je utisak da je potpuno neverovatno da joj je neko tako zamutio razum i upropastio joj život.

- Želim da objavite ovu moju ispovest prvenstveno da bih upozorila druge žene da ne nasednu kao ja, jer sam uverena da u luksuznim hotelima u Egiptu operišu iskusni prevaranti i da nisam jedina žrtva - napominje žena.

Ona godinama letuje u Egiptu, i to više puta godišnje, a u poslednje tri i po godine uvek je odsedala sa ćerkom i unukom u rizortu četrdesetak kilometara od Hurgade.

- Abdul Medžid Saleh Tajmur, ako mu je to pravo ime, mlađi je dvadesetak godina od mene i bio je najpre animator u tom hotelu, a onda je postao menadžer animacionog tima. Tamo smo se upoznali, bio je kulturan, duhovit i uslužan, objašnjava ona. Pretprošlog leta, 2020. godine, Abdul prišao joj je dok je ležala pored bazena, i potpuno ozbiljno joj rekao: "Ja tebe mnogo volim."

- Bila sam u šoku, pa sam mu zbunjeno odgovorila: "Pa i ja tebe", sve misleći da je to neki flert ili igra, a on je onda rekao, opet ozbiljno: "Ja tebe volim kao muškarac ženu." Bila sam šokirana, ali ne mogu da kažem da mi nije godilo - kaže ona. Nakon tog razgovora počela je igra zavođenja i mladi Egipćanin je našu sagovornicu počeo da zasipa komplimentima, romantičnim porukama i pažnjom.

- Vratila sam se u Beograd tog leta, a on mi je i dalje slao poruke. Ne svaki dan, ali mi je prijala ta konverzacija s njim i polako sam se zaljubila u njega. Zbog njega sam prošle godine prvi put otišla u Egipat sama. Od juna do novembra 2021. išla sam čak šest puta kod Abdula u Hurgadu, gde on ima neki manji stan. Tada je bilo sve idilično, bio je romantičan, donosio mi doručak u krevet, kuvao mi je, brinuo o meni... - priča ova Beograđanka.

Žena, Starija žena, Tuga, Zabrinuta žena
foto: Profimedia

Egipćanin je u to vreme počeo da joj priča da su njih dvoje suđeni jedno drugom, da bi trebalo da žive zajedno u Egiptu i da tamo pokrenu zajednički posao.

- Kad god bih se vratila u Srbiju, jedva sam čekala da ponovo odem u Hurgadu, da budem s Abdulom. I tada, kad sam bila potpuno zaslepljena, počeo je da mi traži novac. U početku su to bile manje sume, slala sam mu "Vestern junionom". Ne znam ni koliko puta sam mu poslala novac u tih nekoliko meseci. Trebalo mu je, navodno, za popravku kola, za lekove za majku, koja živi u Kairu...

Žalio se da mu je mala plata, da se jedva krpi, a ja sam mu redovno slala pare. Jednom mi je čak tražio da kupim dva nova "ajfona" da bismo imali iste, da svi u Egiptu znaju da smo zajedno i ja sam to uradila - priseća se ona. U jesen 2021. Abdul joj se požalio da je u stan morao da primi sestru i bolesnu majku iz Kaira.

Život kao u zatvoru

- Tada je počeo da priča kako bi najbolje bilo da kupimo stan u Hurgadi i da se tamo preselimo zajedno... Kad sam ćerki, rođacima i prijateljima predočila tu svoju ideju, svi su pokušavali da me odgovore, a ja sam bila luda za Abdulom. Požalila sam mu se da me svi odgovaraju od selidbe u Egipat, a on mi je govorio: "Šta ćeš u Srbiji? Vidiš da te tamo niko ne voli!" Samo sam želela da odem kod njega, pa sam prelomila, prodala stan u Beogradu i otišla u Hurgadu - priča žena.

Ona je najpre ponela novac za depozit za stan u Hurgadi, ali Abdul ju je ubeđivao da to tako ne funkcioniše i da se stanovi isplaćuju samo u celosti.

- Prenela sam sav novac od stana u Egipat iz nekoliko puta i sve sam dala Abdulu, ali stan nikada nismo kupili. Upoznala sam mu tada majku, sestre, živeli smo jedno kraće vreme zajedno, sve sam ih izdržavala. Njegova manipulacija i kontrola su bile užasne i počela sam da shvatam da sam bukvalno mentalno silovana. Živela sam kao u zatvoru, nigde nisam mogla da idem sama. Učila sam o njegovoj religiji i nismo imali seks jer mu, navodno, to vera nije dozvoljavala...

Ubrzo sam počela da ga se plašim, mislila sam da će me ubiti. U decembru prošle godine sam bukvalno pobegla na avion i vratila se u Srbiju, bez para - ispričala je naša sagovornica.

Abdul je i nakon toga nastavio da joj šalje poruke, ali ona mu nije odgovarala:

- Po povratku u Beograd plakala sam kao kiša. Pare ću ponovo zaraditi, ali osećam se emotivno iskorišćeno. Umalo sam upropastila i porodicu i posao. Tom prevarantu sam dala ukupno 110.000 evra, možda i više. Na kraju mogu samo da zahvalim svojoj ćerki i prijateljima jer su mi pomogli da ponovo stanem na noge.

(Stil/ Informer)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs