IVANA JE NAJPOZNATIJA SRPKINJA KOJA SE UDALA ZA TURČINA: Rodila mu naslednika pa ponovo stala na ludi kamen sa drugim

Najbpoznatija Srpkinja koja se udala za Turčina, Ivana Sert, važi za jednu od najuspešnijih žena sa ovih prostora.

Celebrities
Autor:
IVANA JE NAJPOZNATIJA SRPKINJA KOJA SE UDALA ZA TURČINA: Rodila mu naslednika pa ponovo stala na ludi kamen sa drugim
Ko je Srpkinja koja se udala za Turčina, Foto: Printscreen Instagram/ivanasert

Mnoge Srpkinje udale su se u inostranstvo i postale veoma bogate i uspešne. Nedavno smo pisali o jednoj koja nije ni slutila da je njen muž milijarder, a kada je saznala, imla je poprilično čudno reakciju.

Ivana Sert jedna je od Srpkinja koje su ljubav pronašle u Turskoj, gde je postala jedna od najuspešnijih žena sa ovih prostora. Naime, Ivana je pre 23 godine posnela titulu mis Beograda, a bila je učesnica i Izbora za mis Jugoslavije kao i međunarodnog takmičenja lepote.

Upravo izbor za mis odveo ju je 2002. godine u Tursku gde je upoznala sadašnjeg supruga Jurdala Serta. Inače, Jurdal je sin poznatog biznismena Mehmeta Serta koji se bavi nekretninama.

Susret Ivane i Jurdala bio je veoma zanimljiv, a upoznali su se u noćnom provodu, u diskoteci koja je tada bila u vlasništvu Serta.

"Jurdana sam upoznala u diskoteci čiji je tada bio vlasnik. U to vreme sam se bavila manekenstvom i već sam pet godina živela u Istanbulu. Jurdan je poznavao valsnika agencije za koju sam radila, saznao je moj broj telefona i tako smo počeli da se družimo. U početku mi se nije sviđao, dok su njegove simpatije bile očigledne. Dolazio je sa mnom u Beograd, pokušavala sam da mu nabacim svoje drugarice, ali nije vredelo. Godinu dana se trudio i na kraju me je osvojio svojom dobrotom", rekla je Ivana Sert za "Blic".

Nakon dve godine, ozvaničili su ljubav brakom, a za veoma kratko vreme postali su jedan od najpraćenijih parova u Turskoj. Dve godine nakon vvenčanja, u njihov život došao je i sin, a Ivana se porodila u Los Anđelesu.

Ivana je dobro poznato lice sa malih ekrana. Pre 11 godina takmičila se u turskoj verziji šoua "Ples sa zvezdama", ali je morala da odustane od takmičenja po savetu lekara. U njenoj biografiji istaknuto je da je glumila u seriji "Lažljivi svet" i bila voditeljka emisije "Show TV".

Bila je i učesnica modnog žirija u televizijskim emisijama poput "Modne policije" u kojoj učestvuje Hajdi Klum, a bavi se i modnim dizajnom. I kao da ovo nije bilo dovoljno, 2012. objavila je knjigu "Bizimlesin" sa savetima o modi i lepoti.

Ivanin dizajnerski rad je pre desetak godina primetila čuvena Patrisija Sils, pa je tako Kim Katral (Samanta Džouns) ponela nekoliko njenih kreacija. A kako izgleda njen "sladak" život u Turskoj može se videti i na njenom Instagram profilu gde ima više od 2,4 miliona pratilaca.

Iako ih je spojila velika ljubav, Ivana i Jural su se rastali. U braku sa Sertom je bila od 2004. do 2013. godine i ima jedno dete, piše Telegraf.

Ivana je nedavno ponovo stala na ludi kamen, sa izvesnim Sezerom, a koliko je njihova ljubav jaka svedoče zajedničke fotografije na društvenima mrežama, na kojima se vidi da je par nerazdvojan.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs