33 GODINE LJUBAVI

ČOLINU ŽENU JE OBOŽAVATELJKA BRUTALNO NAPALA I OD TAD SE NIGDE NE POJAVLJUJE: A zavela je Zdravka na NESVAKIDAŠNJI NAČIN

Aleksandra se godinama ne pojavljuje u javnosti, ne voli svetla reflektora, ni natpise po novinama, a porodica joj je na prvom mestu.

Celebrities
10:18h Autor:
ČOLINU ŽENU JE OBOŽAVATELJKA BRUTALNO NAPALA I OD TAD SE NIGDE NE POJAVLJUJE: A zavela je Zdravka na NESVAKIDAŠNJI NAČIN
Kako izgleda žena Zdravka Čolića?, Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Zdravko Čolić je dugo nosio epitet "najpoželjnijeg neženje". Širom Balkana su mnoge devojke maštale o njemu, a on je bio neuhvatljiv. Kako gotovo nikad nije pričao o svojim izabranicama, kao grom iz vedra neba je sve iznenadila vest da se legendarni pevač ženi!

A još više je ljude iznenadila činjenica da je srce regionalne zvezde osvojila vrlo jednostavna devojka Aleksandra, tada studentkinja geografije.

Vole se već 33 godine, a ljubav su krunisali brakom u maju 2001. bez velike pompe, čuvajući za sebe najemotivnije momente. Vlasnik nekih od naših najvećih hitova sudbonosno "da" je izgovorio u 50-oj, a sa suprugom je dobio dve ćerke.

I posle tri decenije se nije mnogo toga promenilo. I dalje se ne zna puno stvari o Čolićevoj supruzi, koja je veoma posvećena porodici, a pojavljivanje sa mužem na javim mestima izbegava. Ponekad ode na njegov koncert da uživa u prelepom glasu, ali se i tada trudi da bude neprimetna.

Zdravko Čolić, Aleksandra Čolić
foto: Kurir

Zdravko retko kad priča o svom privatnom životu, ali je jednom prilikom otkrio da ga je supruga oborila sa nogu svojom privrženošću i time što uopšte nije komplikovana žena.

- Očarala me je svojom jednostavnošću i prvrženošću. Svaki muškarac voli da neko brine o njemu. Mislim da je to bilo presudno. Upoznali smo se davnih dana u Makarskoj. Aleksandra je studirala u Beogradu, pa smo nastavili da se viđamo, a vremenom smo započeli i vezu - ispričao je svojevremeno Čola u jednom od intervjua.

Zdravko Čolić, Aleksandra Čolić
foto: Kurir / Nemanja Nikolić

Njegova voljena ima stav da ne bi trebalo da se eksponira u javnosti, a tome je dodatno doprineo i napad jedne Čoline obožavateljke pre mnogo godina.

- Mnogo toga sam prošao i doživeo u životu. Jednom je moju suprugu nožem napala neka obožavateljka i posekla je po licu. Sandra se izmakla, ali ju je ova malo zakačila, srećom bez većih posledica.

To je bilo davno, ali se i dan-danas sećam toga. Moja žena drugih većih neprijatnosti nije imala, jer se ne eksponira, nije taj tip, a i smatram da žena i deca treba da budu daleko od očiju javnosti - rekao je Čola svojevremeno.

Aleksandra je jedino napravila presedan kada je njen muž snimao spot za sada već evergrin "Tebe čuvam za kraj", te je dozvolila da se njena slika pojavi u poslednjem kadru.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs