SAZNAJTE VIŠE

TAMAN KADA SU IZGRADILI ŽIVOT U MAJAMIJU, KRENULO JE SVE PO ZLU: Zašto je Ivanka okrenula leđa svom ocu DONALDU TRAMPU

Ivanka je Donaldu bila desna ruka, nije se odvajala od njega ni pre mandata, ni nakon mandata, a ni za vreme dok su vladali zemljom i Belom kućom, ali sada se to potpuno promenilo

Vip priča
10:16h Autor:
TAMAN KADA SU IZGRADILI ŽIVOT U MAJAMIJU, KRENULO JE SVE PO ZLU: Zašto je Ivanka okrenula leđa svom ocu DONALDU TRAMPU
Ivanka Tramp, Foto: Backgrid/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Nakon što se već uveliko priča da Melanija Tramp ne želi da ima posla sa svojim suprugom i da živi svoj život kako ona hoće, čini se da ga još jedna važna žena iz njegovog života drži na distanci - njegova rođenda ćerka i mezimica.

Ivanka Tramp već neko vreme drži distancu od svog oca Donalda Trampa, a to nastavlja i dalje, dok porota odlučuje o optužbi da je bivši predsednik SAD-a platio mito porno zvezdi Stormi Danijels 2016. godine. Ivanka mu je bila desna ruka, nije se odvajala od njega ni pre mandata, ni nakon mandata, a ni za vreme dok su vladali zemljom i Belom kućom, ali sada se to potpuno promenilo. "Iako Ivanka voli svog oca, svesna je da je nemoguć", rekao je informisani izvor za Pipl.

Isti magazin tvrdi da im je druga osoba, bliska s bivšom prvom ćerkom, rekla da ne postoje nikakve napetosti na relaciji otac-ćerka, nego je ona jednostavno fokusirana na odgajanje dece i izgradnji života u Majamiju.

Ivanka Tramp
foto: VAEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Da više nisu kao prst i nokat moglo se naslutiti nakon Trampove najave da će ponovo krenuti u predsedničku kampanju, kada je njegova 41-godišnja ćerka dala zvaničnu izjavu i jasno dala do znanja da se povlači iz politike.

"Ovog puta biram kao prioritet svoju decu i privatni život koji stvaramo kao porodica. Ne planiram da budem uključena u politiku. I dok ću uvek voleti i podržavati svog oca, ja ću svoj put graditi van političke arene", saopštenje je objavljeno nekoliko sati nakon što je Tramp najavio svoju kandidaturu za izbore 2024.

Možda je njegova omiljena ćerka svoj život preokrenula i zbog činjenice što se njen muž godinama borio sa rakom štitne žlezde, a o čijem se daljem lečenju malo zna.

Ivanka Tramp
foto: Profimedia

"Ivanka ponovo gradi svoju poslovnu karijeru i odgaja decu, što su joj prioriteti", rekao je izvor. Drugi insajderi potvrđuju da je poslednjih meseci Ivanka dosta putovala s porodicom i da je pokušala da ignoriše negativnu klimu koja ju je okružila. Nakon što se završio prvi mandat njenog oca, Ivanka i njen suprug Džered Kušner preselili su iz Njujorka u Majami na Floridi.

.Govorilo se da je to zbog negativne klime koji je je napravio njen otac svojim izjavama i načinom vladanja zemljom. Mladi par postao je nepoželjan u njujorškim društvenim krugovima.

Ivana Tramp, Donald Tramp, Ivanka Tramp, Melanija Tramp
foto: Profimedia

"Nedostaje joj njen aktivan društveni život u New Njujorku, ali uživa u Majamiju i svemu što joj može ponuditi. Počinje ispočetka, a područja interesa su joj posao, dizajn i životi njene dece", rekao je izvor blizak njenim krugovima. Što se pravnih problema njenog oca tiče, Ivanka je svesna da ne može da učini ništa.

"Donald radi ono što hoće, a ona mu sada ne može pomoći. Njegova sudbina je u rukama advokata i savetnika", zaključio je izvor.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs