OD SJAJA DO OČAJA NAJBOGATIJE SRPKINJE: Trošila i po 30.000€ na dan, rugala se onima koji kuvaju a onda je IZGUBILA SVE

Sve sam to tražila, jer sam bila nezasita. Prvi automobil sam takođe tražila sa 18 godina i isključivo uvek vozim najnoviji model "Mercedesa".

Celebrities
Autor:
OD SJAJA DO OČAJA NAJBOGATIJE SRPKINJE: Trošila i po 30.000€ na dan, rugala se onima koji kuvaju a onda je IZGUBILA SVE
Propast najbogatije Srpkinje, Foto: printscreen/facebook/Vukica Vucurevic

Za Vukicu Vučurević kažu da je jedna od najatraktivnijih Srpkinja pa je domaći mediji nazivaju i našom Šeron Stoun. Jedna je od retkih srećnika koji su imali priliku da iskuse život na visokoj nozi i u totalnom izobilju. Svojom pojavom i životnom pričom privlačila je veliku pažnju.

Međutim, kako seješ tako žanješ, pa tako se i njoj sve obilo o glavu i došla je do onih krajnjih granica, pogotovo kada je reč o novcu.

Ona je ćerka pokojnog fudbalskog radnika i biznismena Mirka Vučurevića, a javnosti je skrenula pažnju kada je odlučila da pre nekoliko godina kamere hrvatske televizije pusti u svoj dom.

Tada su svi bili šokirani njenim raskošnim bogatstvom, a ona je rado govorila o sebi i svom životu, te je otkrila mnoge zanimljive detalje.

Vukica je ispričala kako voli svoju raskošnu i luksuznu kuću na Dedinju i da kuća prezentuje nju samu. Istakla je da kako izgleda ona, tako joj izgleda i kuća.

Međutim, u međuvremenu se njena vila pojavila u oglasima gde se iznajmljuje za 1.000 evra po danu. Osim toga, primetilo se da je broj vlasnika i njegovo ime drugačije od Vukičinog, pa se spekuliše da je ta ista vila prokockana.

Enterijer je potpuno preuređen od onog u kakvom je ona uživala, te je sada neprepoznatljiv.

Inače, Vukica je svojevremno od oca nasledila fudbalski klub "Banat" iz Zrenjanina i fabriku satova "Nivada" iz Švajcarske.

Kako navodi Blic, u intervjuima je tvrdila da je od majke nasledila lepotu, a od oca novac, a kada je reč o muškarcima govorila je da "vrede onoliko koliko novca imaju".

Njen životni stil svakako podrazumeva samo jednu reč, a to je luksuz, upravo o tome svedoči i njena izjava da bez 30.000 evra ne ide u kupovinu.

"Kod mene samo bunda toliko košta. Mene niko nije vaspitavao tako, meni je otac govorio "gledaj, gledaj, ali nećeš kupiti". Međutim, on je meni na kraju davao mnogo novca. Već sa 15 godina sam počela da kupujem brendirane stvari. Nikada me otac u tome nije ograničavao. Uglavnom kupujem u Milanu i Ženevi, nekada skoknem i do Pariza" - rekla je jednom prilikom ona u jednoj emisiji dok je iz ormara pokazivala skupocenu bundu od činčile.

Tom prilikom je otkrila kako joj je otac za 18. rođendan kupio gliser.

"Sve sam to tražila, jer sam bila nezasita. Prvi automobil sam takođe tražila sa 18 godina i isključivo uvek vozim najnoviji model "Mercedesa". Ne bih mogla ničega da se odreknem u životu, jer volim da uživam u luksuzu."

Putovanja su bila deo njene svakodnevice, slobodno vreme provodila je u šopingu, a bila je čest gost i na modnim revijama svetskih poznatih kuća poput Diora i Gučija.

"Odabrana sam klijentela i imam tu privilegiju" - rekla je jednom prilikom.

Ono što posebno ne voli je kuvanje i istakla je kako je imala sreću što to nikada nije morala da radi.

"I u Srbiji, ali i u Švajcarskoj imam žene koje rade u kući za mene. Možda bi neko iz ljubavi nešto skuvao, ali ja ipak ne. Rugala sam se onima koji kuvaju. Kupujem suknjice, haljinice i idem na odmor. Nikada nisam volela da kuvam. Neke žene su prinuđene i ja to razumem, ali ja ne" - zaključila je Vukica.

Pre nekoliko godina preminuo joj je otac Mirko, a nekoliko meseci pre toga je izgubila i majku. Vukica iz sebe nema naslednika, ali je u jednom intervjuu istakla da je sama sebi dovoljna.

Podsetimo da je njen otac bio veoma bogat čovek i u Banatskom dvoru, gde je i rođen, izgradio crkvu, školu, puteve...

"Rekli su mi da se prethodnog dana nije dobro osećao, da su zvali hitnu pomoć koja nikada nije došla. Mene nije hteo da zove. Bio je okružen lošim ljudima" , napisala je jednom prilikom Vukica na svom Fejsbuk profilu povodom smrti svoga oca, prenosi Kurir.rs

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs