GATARA IM PREDVIDELA BRAK, ALI RAZVOD NIJE MOGLA: Pričali su da zaslužuje MLAĐU i lepšu ženu od nje, a on sve IZNENADIO

Mnogima nije jasno kako se glumac razveo od 13 godina starije žene, koju je dizao u nebesa.

Ljubav
Autor:
GATARA IM PREDVIDELA BRAK, ALI RAZVOD NIJE MOGLA: Pričali su da zaslužuje MLAĐU i lepšu ženu od nje, a on sve IZNENADIO
Foto: Matt Agudo / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Vesta da se slavni glumac Hju Džekman razvodi od 13 godina starije supruge Debore Li Furnes, sa kojom je proveo 27 godina u braku, šokirala je javnost i dodatno podgrejala glasina o njegovom seksulano opredeljenju. Naime, već dugi niz godina spekuliš se o tome da je glumac gej, te da mu je Debora samo paravan.

"Bili smo blagosloveni time da delimo skoro tri decenije zajedno kao muž i žena u prelepom, ljubavlju ispunjenom braku. Naše putovanje se sada završava i odlučili smo da se rastanemo u želji da nastavimo sa svojim individualnim rastom", stoji na početku njihovog saopštenja o razvodu.

Hju Džekmen
foto: BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Naša porodica je uvek bila i uvek će biti naš najveći prioritet. Započinjemo naredno poglavlje sa zahvalnošću, ljubavlju i ljubaznošću. Veoma cenimo vaše razumevanje za želju da sačuvamo našu privatnost u trenucima kada naša porodica prolazi kroz ovu tranziciju koja se dešava u životima svih nas. Deb i Hju Džekman", piše na kraju saopštenja, a par je potom istakao da je ovo "jedina zvanična izjava na ovu temu koju će bilo ko od njih dvoje dati".

Hju Džekmen, Debora-Li Furnes
foto: Profimedia

Čini se da slavnom glumcu razvod nije teško pao, dok je nakon saopštenja o istom, uslikan kako šeta bez burme na ruci. Takođe, strani mediji prenose da je viđenj kako uživa u voožnji biciklom, te da dane provodi "kvalitetno", kao i da se maksimalno posvetio sebi.

Hju Džekmen
foto: Profimedia

Način na koji su se njih dvoje spojili bio je sudbonosan, a Debora je u podcastu ''Not an Overnight Success'' otkrila da je živela u Holivudu kad joj je vidovnjakinja rekla da bi se trebala vratiti u Australiju. Glumica se potom vratila u svoju domovinu, a onda uz Hjua dobila ulogu u jednoj seriji.

"Puno bih putovala između Australije i Holivudu. Bilo mi je dosta Holivudu i videla sam vidovnjakinju koja mi je rekla: 'Moraš se vratiti u Australiju'", rekla je Debora.

1 / 8 Foto: Profimedia

"I tako sam se vratila i doslovce se sve što je vidovnjakinja rekla obistinilo. Dobila sam seriju 'Corelli' i Hju je bio moj kolega.'"

Sada, nakon što su se rastali, mnogi komentarišu da ih je vidovnjakinja spojila, ali da ipak nije mogla da predvidi kraj.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs