BILA JE OŠIŠANA DO GLAVE I MALOLETNA KAD SE UDALA ZA NOVOPAZARCA: Danas je jedna od najlepših i najuspešnijih žena

Životna priča Emine Jahović puna je zanimljivih i potresnih detalja, o kojima malo ko zna.

Vip priča
Autor:
BILA JE OŠIŠANA DO GLAVE I MALOLETNA KAD SE UDALA ZA NOVOPAZARCA: Danas je jedna od najlepših i najuspešnijih žena
Životna priča Emine Jahović, Foto: Instagram / yaemina

Emina Jahović već godinama osvaja publiku svojim muzičkim hitovima, duetima sa kolegama, ali i atraktivnim izgledom. Lepa brineta iz Novog Pazara godinama živi na relaciji Istanbul-Beograd, a delić tog svog životnog stila povremeno otkrije i na društvenim mrežama.

Postala je veoma uspešna u poslu, a slovi i zajednu od najlepših žena. Međutim, njen put do uspeha bio je trnovit, a malo ko zna daje imala teške životne momente.

Emina Jahović
foto: Printscreen/instagram

Da život nije bajka, naučila je davno. Kada je imala 18 godina, njen otac Nusret je preminuo, a njen brat Mirsad Jahović Turkdžan preuzeo je ulogu glave kuće i vodio računa o majci Seniji, njoj i sestri Sabini.

"Ja ceo svoj život živim razdvojena od porodice. Nikada nismo bili na jednom mestu zajedno, Nikad", započela je Emina Jahović svoju životnu priču u jednoj emisiji na turskoj televiziji emisiji

Emina Jahović
foto: printscreen/instagram

"Moj otac je preminuo kada sam imala 18 godina. Brat i sestra su otišli na studije. Brat je došao u Tursku da igra košarku, a sestra je otišla na fakultet da studira medicinu. A ja sam ostala sama sa majkom i brinula se o njoj 7-8 godina", rekla je pevačica.

"Dakle na na primer uopšte nisam preživela svoje detinjstvo. Kada kažu: "Možda stvarno ne bih uspela u životu da nisam ostala tako beznadežna". To je stvarno tako. Kad te život jednom dole povuče i udari o dno, doživiš šok, ali odande odskočiš i ustaneš. To je tako. Zato ponekad te teške i negativne stvari koje smo doživeli moramo pretvoriti u pozitivne. Samo tako postajemo jaki. Dakle, proživljavajući bol. Jer to je život", rekla je Emina koja je svojevremeno ispričala koliko je zahvalna bratu na podršci koju joj je pružao.

"Ja dugujem mnogo, mi dugujemo mnogo bratu, sestra i ja, zato što nam je on omogućio u tim trenucima posle smrti našeg oca da prođemo kroz neke stvari. Ne samo materijalno, ali i tako i psihički smo imali osećaj da nas neko štiti. I dan danas kada me on pozove ja imam neki strah da nisam nešto pogrešila. Mirsad je stvarno odigrao veliku ulogu u mom životu", rekla je pevačica za "Informer" svojevremeno.

Ljubavni život

Emina Jahović se pre Mustafe Sandala udavala već jednom i to kao maloletna. Imala je samo sedamnaest godina, a brak je potrajao čitavih šest meseci.

Naime, pevačica je bila udata za Aladina Đulovića, svog sugrađanina iz Novog Pazara. On je bio njena prva ljubav, zbog koje je pobegla od kuće, a na venčanju je bila u venčanici i ošišana do glave.

"Nisam čak ni bila punoletna. Lepo je to bilo, imala sam lepu venčanicu i prekratku kosu, centimetar ipo. Lepe su te neke stvari ozbiljne, koje vam se dese kada ste mladi. Posle toga kada zakasnite, to je malo ozbiljna situacija", rekla je jednom prilikom Emina.

1 / 9 Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Aladin je biznismen, koji sada ima suprugu i srećan brak, a iako nikada nije komentarisao brak sa Eminom, to je radio njegov otac.

"Emininu porodicu poznajem dugo, sa njenom majkom Senijom išao sam u osnovnu školu u isti razred. Brak između nje i mog sina nije bio dogovoren. Jako su se voleli. U prvom trenutku nisam bio za taj brak jer su oboje bili mladi. Ona je išla u školu kada se udala za mog sina. Bila je to velika svadba u Novom Pazaru, snimalo se kamerama, skoro ceo grad je bio na veselju."

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs