ŠOK!

JAVNO SE OPERISALA I POSTALA MAJKA U 6. DECENIJI: Lomila srca svetskim zavodnicima, a zbog OVOGA su je sramno vređali

Glumica koja se porodila u 55. godini i postala majka po peti put, medijima je postala zanimljiva zbog brojnih afera sa holivudskim zavodnicima.

Vip priča
11:00h Autor:
JAVNO SE OPERISALA I POSTALA MAJKA U 6. DECENIJI: Lomila srca svetskim zavodnicima, a zbog OVOGA su je sramno vređali
Foto: Profimedia

Danska glumica Brigit Nilsen (58) , koja trenutno ima svoju emisiju na nemačkoj televiziji, slomila je srca holivudskim zavodnicima i važila za jednu od najlepših žena na svetu. Karijeru je počela kao manekenka, ali je privukla pažnju reditelja, te se proslavila se ulogama u filmovima "Kobra", "Roki" i "Policajac sa Beverli Hilsa II", "Crvena Sonja".

Osamdesetih je bila simbol lepote - visoka, vitka, sa oblinama, uskog struka, mnogi su joj predviđali blistavu karijeru, ali izgleda da su je u poslednje vreme režiseri zaboravili.

Zbog toga je završila kao učesnica mnogih rijaliti programa - pojavila se u britanskom Velikom bratu, a učestvovala je i u jednom nemačkom rijalitiju gde je pred kamerama izvela šest plastičnih operacija.

U "Crvenoj Sonji" je igrala rame uz rame sa Arnoldom Švarcenegerom. A nedavno je otkrila da je upravo sa njim imala kratku aferu tokom snimanja filma. Zgodni bodibilder prevario sa Brigit Mariju Šrajver , koju je kasnije oženio.

- Osećala sam se kao da sam mu jedina. Onda sam shvatila da je sa Marijom i osetila sam se prevareno! Možda se ne bih upuštala u to da mi je na početku rekao: "Oženiću se Marijom, to je veoma ozbiljno" - rekla je glumica jednom prilikom.

Da je slavna lepotica bila veoma poželjna svedoči i broj njenih brakova, od kojih je samo poslednji trajao dve godine. Bio je tu Kasper Vinding sa kojim je provela samo godinu dana. Potom se skoro odmah udala za Stalonea, a razvela se od njega posle samo dve godine ljubavi.

Glumica je govorila da je Stalone "veoma loš u krevetu" i rekla je i da je iz braka izašla nezadovoljna! Mediji su izveštavali da se brak završio dramatično, nakon samo 19 meseci, kad je ona skinula sa sebe sav nakit i odeću i gola otišla iz kuće na Beverli Hilsu.

Otvoreno je govorila i o aferama, te je medijima priznala da je bila i sa Šonom Penom na kratko u Kanu početkom devedesetih. Zatim se 1990. udala za Sebastijana Kouplenda. I to je trajalo dve godine, a onda je u njen život ušao Raul Majer, sa kojim je ostala duže - čak dvanaest godina!

Od 2007. godine u braku je sa sa 15 godina mlađim mužem Matijom Desijem, sa kojim je dobila svoje peto dete, ćerku Fridu, i to u 55. godini.

Borba za potomstvo je dugo trajala, čak, jednu deceniju. Kada je postala majka u 55. godini, susrela se sa sramnim komentarima. Naime, pojedinci su je vređali i govorili kako izgleda kao mama svom mlađem partneru i ko baba svojoj ćerki.

Međutim, Brigit se na to nije mnogo osvrtala, već je uživala u radosti, jer joj se konačno ispunila želja.

Iako je procenjeno da su šanse za rađanje u njenim godinama svega 2, 5 posto, ona je ipak uspela da zatrudni i porodi se sa 54. godine.

- Ovo je jedna veoma skupa igra u kojoj možda dobijete, možda ne. Mnogo lekova, hormona, mnogo patanje da bi vas neko na kraju nazvao i rekao - žao nam je, niste trudni. Lekari su mi dali tek 3 do 4 odsto šanse da ostanem trudna. Nisam imala puno jajnih ćelija, ali bilo ih je dovoljno. Nisam mislila da ću se nakon 42. godine odlučiti na trudnoću. Bilo je tu puno razočaranja. Iako ste realistični, jer znate koliko imate godina i da su šanse protiv vas, ipak ne odustajte - rekla je tada Brigit Nilson.

Pre nekoliko dana su paparaci uslikali glumicu na ulicama Los Anđelesa kako završava svakodnevne obaveze, a komentari mnogih su da takav izgled nije svojstven nekadašnjoj zavodnici, koja po slikama na njenom Instagram profilu izgleda odlično na pragu sedme decenije!

Kako izgleda danas i koliko se promenila, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

1 / 5 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs