PEVAČICA ŠOKIRALA NACIJU PRIZNANJEM DA JE PROMENILA LIČNI OPIS: Kaje se zbog operacija, a ovu smatra NAJVEĆOM GREŠKOM

Pevačica Nikolija Jovanović je u svom TikTok videu progovorila na temu estetskih korekcija koje je imala.

Lepi & Zdravi
21:21h Autor:
PEVAČICA ŠOKIRALA NACIJU PRIZNANJEM DA JE PROMENILA LIČNI OPIS: Kaje se zbog operacija, a ovu smatra NAJVEĆOM GREŠKOM
Nikolija Jovanović o svojim estetskim korekcijama, Foto: ATA Images

Nikolija Jovanović iznenadila je javnost kada je na društvenoj mreži Tik-Tok progovorila na temu svih estetskih zahvata koje je imala.

Godinama se dosta polemisalo o njenom izgledu tako da je rešila da stane na put nagađanjima i otkrije šta je zapravo korigovala na sebi. Njen video u kom priča na ovu temu je vrlo brzo privukao veliku pažnju.

Nikolija Jovanović
foto: Kurir / Dragan Kadić

Na početku moli sve korisnike da ne zloupotrebe video i ne komentarišu na temu toga da li je lepa ili ružna, jer to nije svrha snimka. Kako navodi, samo je htela da podeli svoja iskustva i stavove o estetskim korekcijama koje je imala.

„Za početak hoću da kažem zbog čega se kajem, zbog čega ne. Prva stvar koju sam korigovala na sebi bile su grudi. Bila sam ravna kao daska i imala sam veliki kompleks zbog toga. Tu operaciju sam uradila u svojim dvadesetim i pomogla mi je da se dobro osećam u svom telu. Sada da mogu da vratim vreme nikada to ne bih ponovila jer smatram da su implanti nepotrebni. U mojim tridesetim sam stava da su prirodne grudi najlepše i mislim da bih imala dovoljno samopouzdanja i da su mi grudi ostale onakve kave su bile. Slobodno mogu da kažem da se kajem zbog ovoga" , iskrena je Nikolija.

@nikolijaofficial Nemojte zloupotrebiti ovaj video i komentarisati da li sam lepa ili ruzna, to nije tema…samo sam zelela da podelim sa vama kako se osecam povodom ovoga #estetskekorekcije #nikolija ♬ original sound - nikolijaofficial

Pored grudi, Nikolija je imala još korekcija i to usana, a zbog nje se i te kako pokajala:

Druga glupost koju sam napravila i srećom popravila koliko god je to bilo moguće su usne. Kao klinka sam zbog neke glupe mode u svoja prelepa divna usta stavila silikon. On se vremenom izobličio i izgledala sam doslovno kao patka. Prošle godine sam hirurškim putem izvadila sav taj veštački materijal iz usta i sada su one skoro prirodne kao što su bile".

Nikolija Jovanović
foto: Kurir / Aleksandar Jovanović

"Poslednja stvar koju sam radila je nos. Imala sam devijaciju, nisam imala komleks i zbog toga se ne kajem jer je svakako lepše ovako" , jer je svakako ova operacija pre svega bila iz zdravstvenih razloga.

Za kraj, Nikolija je dodala i da je imala korekciju zuba, te da u gornjoj vilici nema prirodne zube:

"Gornji zubi su viniri, ali nikada ne bih ponovo uradila ništa sa prirodnim zubima, jer nikada ne može biti isti osećaj, a i sada mislim da su prirodni zubi mnogo lepši" , ovim je završila svoju ispovest na društvenim mrežama.

Nikolija je jedna od retkih javnih ličnosti koje su priznale i detaljno objasnile šta su sve tačno korigovale na sebi ali i zbog čega su im sada drugačiji stavovi i pogledi na temu prirodne lepote. Baš zbog ovoga su mnogi pohvalili podržali ovakav njen postupak.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs