BILA PRELEPA DEVOJKA

TARA NA SILIKONE POTROŠILA 200.000 €, A LICE JOJ SE RASPADA: Medicinska sestra želela da bude BARBIKA, pa postala RUGOBA

Medicinska sestra Tara dala je preko 200.000 evra da postane živa lutka i ne ne namerava tu da stane! Ljudi ostaju bez teksta kada vide njene najnovije slike!

Medicina
19:27h Autor:
TARA NA SILIKONE POTROŠILA 200.000 €, A LICE JOJ SE RASPADA: Medicinska sestra želela da bude BARBIKA, pa postala RUGOBA
Medicinska sestra Tara dala 200.000 dolara da postane živa lutka, Foto: E! ENTERTAINMENT / BACKGRID / BACKGRID UK / PROFIMEDIA

Tara Džejn Mekonahi (34), medicinska sestra iz Australije, nekada je bila vrlo lepa piriroda devojka, ali strast prema silikonima i plastičnim operacijama ju je odvela u sunovrat. Naime, ova devojka danas je neprepoznatljiva, a uz njeno ima uvek možete pročitati reči kao što su "jezivo", "bizarno". Nažalost, nije bez razloga. Uložila je preko 200 hiljada evra u estetske zahvata da bi postala "živa Barbika".

Imala je 5 povećanja grudi, 6 operacija nosa, a o botoksu i filerima i da ne govorimo, više i ne broji koliku količinu tih supstanci ubrizgava. Danas je Instagram model, a svet je za nju saznao kroz popularnu emisiji na E! kanalu "Botched", u kojoj je učestvovala sa ciljem da joj tim čuvenih plastičnih hirurga ugradi još veće silikone u grudi.

Iako su je tada stručnjaci odbili i posavetovali je da se posveti svom prvenstveno psihičkom, a onda fizičkom zdravlju, ona je dobronamerne smernoce zanemrila i nastavila dalje da se operiše.

- Ne znam ko misli da treba da stanem sa operacijama, kad se tek zagrevam. Biće ih još. Želim da me pamti ceo svet po izgledu. Zarađujem ogroman novac, može mi se - kaže pomalo bahata Tara.

Kada su je paparaci uslikla dok je šetala i ručala sa majkom, niko nije mogao da veruje da je toliko drastčno mogla da se promeni u roku od godinu dana. Naime, i u pomenutoj emisiji njene intervencije bile su preterane, ali sada izgleda kao potpuno drugi lik, a prolaznici nisu skrivali gađenje na njen izgled.

Taru sada često možemo videti i u skupocenim odevnim kombinacijama koje vrede nekada i više od 10.000 evra. Gde god se pojavi, uopšte ne obraća pažnju na poglede i ne tako lepe komentare na račun njenog izgleda. Naportiv, ponosno šeta, a sa estetskim korekcijama, kako naglašava, nije joj u planu da prestane. Čak se i pridružila sajtu za odrasle "OnlyFans" kako bi obezbedila dovoljno sredstava za sve svoje buduće intervencije.

Njene usne samo što nisu pukle, kao i neprirodno velike grudi, a očevici kažu da joj koža uživo ne izgleda kao na "upeglanim" Instagram fotkama. Mnogi komentarišu da "model" uživo izgleda kao da se raspada, a njeno lice je zbog filera dobilo neprirodan oblik.

Inače, prošle godine Tara je učestvovala u dokumentarcu Toda Sampsona "Mirror Mirror", koji je pratio grupu Australijanaca opsednutih odlaskom pod nož. Ona je sebe opisala kao "nadograđenu Barbi lutku", a takođe se požalila na veličinu svojih grudi.

- Mislim da želim veće grudi, nisam zadovoljna onim što imam - rekla je tada.

Upozorenje lekara da je premršava za tako velike impalnte, jer ima samo 45 kg, ju je vrlo razočaralo.

- Zaista sam zabrinut za Tarino opšte stanje. Ne mislim samo na operaciju, već na njeno opšte fizičko i psihičko zdravlje - rekao je dr Nasif.

Sa druge strane, Tara je istakla da je plastična hirurgija raduje, ali i da svaka žena ima pravo da neguje sopstvene predstave o lepoti.

- Plastične operacije daju mi samopouzdanje da postanem najbolja verzija sebe - zaključila je medicinska sestra.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs