NAJKVALITETNIJA MUŠKA OBUĆA: Samo za vas koji cenite udobnost i originalan dizajn!

Vreme je za nove promene, a najlakše je krenuti od ličnog stajlinga. Izaberite da koračate sigurnim i prefinjenim korakom kroz sve životne prigode.

Lepi & Zdravi
Autor:
NAJKVALITETNIJA MUŠKA OBUĆA: Samo za vas koji cenite udobnost i originalan dizajn!
Foto: Promo

Obuća koju vam predstavljamo je upravo ono što će vam u tome pomoći, jer je ručno izrađena od najkvalitetnije prirodne kože. Sa ovim modelima osećaćete udobnost i samopouzdanja pri svakom koraku. Vreme je da začinite vaš outfit i unesite svežinu koja će vas ispuniti radošću. U nastavku pogledajte cipele koje smo izdvojili za vas!

Cipele Chelsea izrađene su ručno od vrhunske kože i prema unikatnom nacrtu i garantuju vam lak i siguran korak. Dostupne boje: crna, kamel, siva i zelena. Porudžbinu uradite klikom OVDE ili pozivom na broj 011/442-05-02, po ceni od 7.100 rsd.

Cipele
foto: Promo

Cipele Tripy boot izrađene su ručno od vrhunske kože i prema unikatnom nacrtu i garantuju vam lak i siguran korak. Dostupne boje: bež i crna. Porudžbinu uradite klikom OVDE ili pozivom na broj 011/442-05-02, po ceni od 7.100 rsd.

Cipele
foto: Promo

Patike Magnum sport izrađene su ručno od vrhunske kože i prema unikatnom nacrtu i garantuju vam lak i siguran korak. Dostupne boje: siva i braon. Porudžbinu uradite klikom OVDE ili pozivom na broj 011/442-05-02, po ceni od 7.600 rsd.

Cipele
foto: Promo

Cipele Tetry boot zrađene su od visokokvalitetne kože. Dostupne boje: crne, svetlo braon i tamno braon. Porudžbinu uradite klikom OVDE ili pozivom na broj 011/442-05-02, po ceni od 7.600 rsd.

Cipele, Hangar
foto: Promo

Cipele Tetry loaf plave ovaj unikatni model sigurno će učiniti da budete primećeni i jedinstveni. Porudžbinu uradite klikom OVDE ili pozivom na broj 011/442-05-02, po ceni od 7.600 rsd.

Cipele
foto: Promo

Cipele Tripy Pietro Rosso – bordo izrađene su ručno od vrhunske kože i prema unikatnom nacrtu i garantuju vam lak i siguran korak. Porudžbinu uradite klikom OVDE ili pozivom na broj 011/442-05-02, po ceni od 7.600 rsd.

Cipele
foto: Promo

* Obratiti pažnju na dužinu unutrašnjeg gazišta, kod nekih modela su kalupi veći za broj.

Cipele, Hangar
foto: Promo

*Klikom OVDE pogledajte kompletnu ponudu kvalitetne muške obuće.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs